Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goal doznaje:

Evo u kojoj bi ligi Ivan Krstanović trebao postati najplaćeniji igrač

Ivan Krstanović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
23.02.2015.
u 13:26

Nekadašnji napadač Zagreba, Dinama i Rijeke karijeru bi mogao nastaviti u Indoneziji. Točnije, u redovima tamošnjeg prvaka Persib Bandunga....

Ivan Krstanović i dalje je bez angažmana. Nekadašnji napadač Zagreba i Dinama ove je zime napustio Rijeku, ali još nije pronašao novu destinaciju. Krstanović je nedavno trebao potpisati za talijanskog drugoligaša Varese, no i ta je opcija propala zbog neispunjenih obečanja toga kluba...

No, kako iskusni napadač i dalje ima slobodne papire, Krstanović bez problema i van prijelaznog roka može pronaći novi klub. A čini se kako bi, prema pisanju azijskih medija, karijeru mogao nastaviti u Indoneziji, piše Goal.

Točnije, u redovima tamošnjeg prvaka Persib Bandunga koji ga već danima pokušava nagovoriti na dolazak u Indoneziju. A to bi, tvrde tamošnji mediji, bilo ravno "svjetskom čudu"...

"Riječ je o iskusnom napadaču koji bi za nas predstavljao veliko pojačanje. Da, Krstanović bi odmah postao i najskuplji igrač u Indoneziji" poručio je Umuh Muchtar, direktor Persib Bandunga.

>>Krstanović je sa 11 m bolji i od Šukera, Ronalda, Messija...

Komentara 3

OD
otac_domovine
15:21 23.02.2015.

Za postati novinar večernjeg lista više nije potreban uvjet niti završena srednja škola. Vidim da su zaposlili i novog lektora gospodina Google Prevoditelja. Dno dna.

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
13:24 24.02.2015.

Šteta za ovog visokog balkanskog igrača jer mogel je dalje učiti od europskog trenerskog maga Matjaža Keka i morti bi od njega napravil igrača kao u slučaju Andreja Kramarića a sada se bez angažmana voza i moljaka po svijetu..

KU
kublajkhan
16:54 23.02.2015.

"i ta je opcija propala zbog neispunjenih obečanja toga kluba..." - obečanja?? svaka vam čast! dijete u osnovnoj školi ne radi takve greške

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije