Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNI EP
Povratak na članak

Evo tko stoji Hrvatskoj na putu do polufinala, možemo izbjeći dramu u zadnjem kolu!

Prvenstvo nastavljamo u Beču, a u našoj skupini su pored Bjelorusije još Austrija, Češka, Njemačka i Španjolska

Komentari 8

DE
derin
02:25 15.01.2020.

Nemamo širinu, nadam se Marićevu povratku. I ne treba uzaludno forsirati 7 na 6. Bilo bi dobro da dobijemo šut i izvanka, prije svega Mamića.

VL
Avatar Django
Django
23:02 14.01.2020.

Austrija je izuzetno opasna, razbili su Makedoniju i konačni rezultat je ustvari puno bolji po Makedonce. Igraju slično Slovencima, angažirano i ratnički cijelu utakmicu, uostalom vodi ih Aleš Pajovič, bivši slovenski reprezentativac (to je onaj koji je zamalo izbio oko Metličiću). Uz to još imaju vjetar u leđa kao domaćini.

VL
TH
than
02:32 15.01.2020.

Njemačka loše igra cijelo prvenstvo. Austrija je isto tako ništa posebno. Mislim, Austrija je jako loša samo nije naletila na kvalitetnu ekipu. Jedino je Španjolska teška. Sa njima najbolje da ne forsiramo, pa i da izgubimo i da čuvamo igrače.

VL
FI
fileck
01:50 15.01.2020.

Dragi navijaci sad slijedi otreznjenje! Ima da dobijemo po tamburi i pokunjeno odemo kuci!!!!

VL
DU
Deleted user
22:36 14.01.2020.

Već sa Austrijom koja je jako neugodan protivnik kao domaćin, a i dižu se svake godine ukvaliteti , jako brz i moderan rukomet za razliku od nas, pokazati ćemo koliko vrijedimo....ovo dosada je ipak bio niži rang rukometa

VL
DI
dino007
04:12 15.01.2020.

Bez lijevog vanjskog nemamo šanse za medalju., a protiv slabijih protivnika iz grupe smo ga već ttebali imati .

VL
TR
Trzinec
18:48 17.01.2020.

Čestitam hrvaškim rokometašem za dobro igro na EP. Kaj drugega ni bilo za pričakovati, saj vemo kakšne uspehe je že dosegla na dosedanjih raznih prvenstvih na katere se je uvrstila. Na RTL hr sem danes gledal tekmo med Slovenijo inn Islandijo. Pohvaliti moram komentatorja (žal ne vem njegovo ime), ki je zelo objektivno komentiral potek tekme. Kljub temu sem le zaznal pridih simpatije za slovensko reprezentanco. Upam, da bosta sosedski reprezentanci še naprej dobro igrali in da se srečamo v finalu. Boljši naj pošteno zmaga!!

VL
IV
ivanbalic
05:10 15.01.2020.

Mi smo zahvaljujuci najlosijoj grupi prosli dalje,sta bi bi bilo da smo dobili Portugal,Francusku,Norvesku,kao nasi susjedi,ali prosli smo krug,i idemo dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.