Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA UTAKMICU
Povratak na članak

Pročitajte što svjetski mediji pišu nakon prolaska Hrvatske, svi su se 'obrušili' na jednog igrača!

"Romelu Lukaku imao je pet udaraca što je najviše kod u momčadi Belgije na ovom Svjetskom prvenstvu. Ali nije bio njegov dan", piše britanski BBC.

Komentari 28

Avatar urok_eye
urok_eye
19:01 01.12.2022.

Kad smo kod sreće, imaju sreće što je var-robot "procijenio" da je zaleđe, za milimetar rukava. A i to ako je vjerovati da su pustili točnu sliku, uhvaćenu u trenutku upućivanja lopte. Ne bi bilo strano FIFA-i da je prikazalala onaj trenutak koji njoj odgovara.

VL
Avatar southman
southman
19:21 01.12.2022.

A o ukradenom penalu ni slova...

VL
DU
Deleted user
00:18 02.12.2022.

Belgija je ispala porazom od Maroka , nije sa mogla vaditi sa prejakim Hrvatima. Hrvatska je trebala pobijediti Maroko. Hrabre prati sreća - do pehara Pobjednika.

VL
DU
Deleted user
19:27 01.12.2022.

Susjedova trava je zelenija i guess...

VL
CI
Cigred
12:13 02.12.2022.

Zanimljivi su ti Englezi, spominju samo šanse Belgijanaca kao da smo mi ostali u svlačionici a zapravo smo veći dio tekme bili bolji i trebali smo voditi. Bilo mi je neopisivo drago kad smo ih u Rusiji vratili kući (alii se nogomet nije vratio kući) a sada još više želim da ispadnu. Inače nisam protiv niti jedne repke osim protiv njih zato jer su izuzetno bahati.

VL
DI
Diosiario
14:20 02.12.2022.

Zanimljivi su mi ovi vani, jučer sam gledao 4 analize na ESPN, negdje oko sat vremena, i tu se jedno 45 minuta pričalo i Belgiji, 14 minuta o Poljskoj, Argentini, Španjolskoj, Njemačkoj, Saudijskoj Arabiji i slično, i jedno minutu o Hrvatskoj, i u toj minuti je rečeno da smo prestari i da ne možemo ponoviti Rusiju, ali i da ćemo biti težak protivnik protiv koga god da budemo igrali i to je sve. Samo vi nas podcjenjujte i govorite da smo stari. A tko je to točno star u našoj ekipi? S obzirom da glavni brazilski stoper Thiago Silva ima 38 godina, a da su lani pobjednički tandem stopera na EURU činili Bonucci s 34 i Chielini s 37 godina, ne možemo govoriti kako je Lovren s 33 godine prestar za poziciju stopera. Ostaju samo Luka Modrić i Perišić koji možda jesu stari s obzirom na pozicije koje igraju a koje zahtijevaju više trke i potrošnje. Međutim, ti stranci ne znaju da su Luka i Ivan ljudi od posebnog materijala, da je Luka iz Velebita a oni nemaju pojma što znači biti iz Velebita i tako dalje. Što se tiče toga da je Lukaku nešto promašio, a misli se na ono kad je pogodio stativu, to uopće nije njegova greška nego je riječ o odličnoj reakciji Gvardiola koja je po meni još bolja od one kad mu je skinuo loptu, znači Joško je stavio ruke iza leđa i ušao mu u putanju udarca i Romelu je jednostavno morao šutirati pokraj njega i učinio je to najbolje što je u takvoj situaciji mogao.

VL
SE
Senior2
20:07 01.12.2022.

Naslov "nakon pobjede". Koliko sam ja gledao 0:0. Ako je figurativno jer smo prošli skupinu može proći.

VL
PO
Popokatapetl
20:31 02.12.2022.

Ovi nasi Vatreni po dolasku u lijepu nasu, odmah neka idu u crkvu da plate misu u cast dragog Boga, jer ako ovo jucer nije bila Bozja ruka onda ne znam sta je...

VL
BE
Berri
11:29 03.12.2022.

Ne bojim se za Lukakua ima brdo novca .

VL
BE
Berri
19:46 01.12.2022.

Dalić mora sjesti Lovrena na klupu i uvesti Šutala, pa makar od Španjolske izgubili glatkih 0-3. I još treba nekog uvesti u momčad, mislim od mlađih, možda Stanišića. Brozović dolazi u formu. Livaković mora biti hrabriji u istrčavanju, mora biti odlučniji jer unosi nesigurnost u obranu. Izgleda mi kao zec.

VL
Avatar kvasac60
kvasac60
12:11 02.12.2022.

Pojeftinil bu kruh....

VL
BL
blackeder2022
10:41 02.12.2022.

Ako je Lukaku 5 puta bio u gol šansi,a sve to zato što je Dean Lovren 5 puta kiksao,onda to nije tolika greška Lukakua,već kardinalne greške u nizu Lovrena,koji je i ovim potvrdio da nije nikakav vođa obrane već konstantnaa opasnost za hrvatski gol.No to svi znamo osim trenerskh podkapacitiranog Dalića.Da je npr.Šutalo napravio ovakav niz pogrešaka ne da ne bi bio u sastavu,nebi bio ni na klupi,već na tribinama,ali Dalić i dalje gura Lovrena.Očito netko je tu lud,a ja taj nisam.

VL
DU
Deleted user
11:08 02.12.2022.

Imali smo sreće možda i više nego ikada u toj utakmici......

VL
LE
Levanto
08:49 02.12.2022.

Nismo tribali dozvoliti da nas onako stisnu. Daluć mora proraditi i viditi šta i kako naprid. Ima puno nedostataka.

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
08:42 02.12.2022.

Sreća prati hrabre , ali je po običaju kratkog je vijeka , protiv Belgije od cijele momčadi igrala su dobro dvojica i jedan fantastično svi ostali manje od svojih mogučnosti , nadam se da će Dallić analizirati učinjeno i pokušati animirati ostatak momčadi da učine više jer u ovoj fazi natjecanja nema kikseva i nekih računica. Sretno vatreni 🥸

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.