Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB JE SUTRA

Evo što su junaci rekli nakon utakmice iz snova: 'Idemo dalje. Samo udri i gazi'

Slavlje Dinamovih igrača
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/7
21.02.2019.
u 21:22

Pokazali smo da smo prava momčad i da nikome nećemo biti lagan protivnik - dodao je napadač Dinama

Sjajno raspoloženje vladalo je u svlačionici modrih nakon utakmice u kojoj je Dinamo pobjedom 3:0 nad Viktorijom izborio osminu finala Europske lige, a prvi je izjavu dao ponajbolji igrač utakmice, Bruno Petković:

- Presretni smo, dali smo 120 posto sebe. Tražili smo svoju igru, jednostavno utakmicu smo odigrali kako smo se i dogovorili

Apsolutno nikakve želje za ždrijeb nemam, nismo mi slučajno u osmini finala. Pokazali smo da smo prava momčad i da nikome nećemo biti lagan protivnik - dodao je napadač Dinama. 

Mislim da smo od početka bili bolja momčad. Zabili smo pogodak u otvaranju pa nam je bilo puno lakše igrati. Živim svoj san i stvarno sam zadovoljan.  U drugom poluvremenu smo se dogovorili da nastavimo igrati kako smo i završili prvi dio,a nije nam bilo jasno zašto je trener Bjelica isključen. O ždrijebu nisam još razmišljao - kazao je Mislav Oršić

>> Pogledajte slavlje Dinamovih igrača nakon pobjede nad Viktorijom

 

Znali smo da će biti teško, ali najvažnije je bilo da se mi dobro postavimo. Mi imamo kvalitetu, nama je teško zabiti pogodak. Nisam još našao slabiju točku naše momčadi - kazao je stoper Dinama Emil Dilaver

U prvom poluvremenu smo odigrali sjajno, a u drugom poluvremenu smo znali da oni nas moraju stisnuti, a mi smo ih čekali. Mi smo znali da smo dobri i naprijed i nazad, ali nekad se dogodi pogreška. U Češkoj smo dobili pogotke bezveze, ali kada smo pravi onda nam je teško zabiti pogodak. 

Slavlje Dinamovih igrača
1/13

Gdje je kraj?

- Po meni ovo nije maksimum, kvalitetu imamo i zato bih bio razočaran da smo danas ispali. Imamo mlade igrače i ako damo sve od sebe gazimo dok ide. Samo udri i gazi - zaključio je Dilaver. 

>> Pogledajte navijače Dinama koji su stigli iz Južne Koreje

Komentara 1

Avatar white socks
white socks
21:31 21.02.2019.

Dečki, naklon do poda. Tako se bori, čestitam! Hrvatska trenutno nema centralnog napadača jao što je Petković.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije