Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

Evo što pišu mediji iz susjedstva: Nisu sumnjali u našu pobjedu

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Croatia v Slovenia
Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
07.09.2021.
u 23:49

- Vatreni se osvetili s kamatom: Hrvatska uvjerljiva protiv Slovenije - piše Kurir i dodaje: Hrvatska se osvetila za poraz 1:0 na otvaranju kvalifikacija

Mediji iz susjednih država su, naravno, pratili sraz Hrvatske i Slovenije. Vatreni su slavili 3:0, a nikoga to pretjerano nije iznenadilo. Evo što su susjedi rekli na to:

- U veoma važnoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo reprezentacija Hrvatske je savladala Sloveniju (3:0) - objektivno i profesionalno stoji kod kolega sa Sporsport.ba. 

- Vatreni se osvetili s kamatom: Hrvatska uvjerljiva protiv Slovenije - piše Kurir i dodaje: Hrvatska se osvetila za poraz 1:0 na otvaranju kvalifikacija. 

- Hrvati razbili Slovence - stoji na Informeru. 

- Hrvatska lako dobila susjedski derbi - kaže B92. 

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Croatia v Slovenia
1/13

Komentara 8

Avatar Tombstone
Tombstone
00:35 08.09.2021.

Kaj sad? Pa gdje su komentari nasih susjeda? Austrije, Italije, Madjarske?

Avatar smradmin
smradmin
20:08 08.09.2021.

Pročitao sam sve što pišu hrvatski dobronamjerni susjedi. Druge nisam ni čitao.

SU
superbura
18:54 10.09.2021.

Iz susjedstva? To znači za VL 3 srpske i 1 bosanske. A što su napisali u slovenske, madjarske, talijanske i austrijske novine? To nam je SUSJEDSTVO. Važno za VL je prenositi "novine" iz starih "komšija". A što drug Nole Nula Djokobić misli o našoj repki? To nam je vrlo "važno". Ni jedan je*b*ni dan bez novosti o Nole. Bože, kakav novinarstvo. Nivo Nula (ili Nole). Bljak bljak kme kmeeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije