Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preko Facebooka

Evo što je Sammir poručio svima koji ih kritiziraju

Sammir
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
24.06.2014.
u 15:30

Poraz je sastavni dio igre i iz ovoga možemo izvući pouku te se nadam da ćemo na sljedećim natjecanjima to pretvoriti u našu korist!

Brazilac s hrvatskom putovnicom Sammir debitirao je na veliko natjecanju baš u rodnoj zemlji. Hrvatski izbornik Niko Kovač dao mu je minutažu u utakmici protiv Kameruna, u kojoj je počeo od prve minute. Nakon poraza od Meksika i spadanja s Mundijala, Sammir se na Facebooku zahvalio izborniku, ali i svima koji su ga podržavali.

"Želim zahvaliti svima koji ste poslali poruke podrške i reći da se ne ljutimo na one koji nas kritiziraju jer znamo da smo mogli napraviti korak više. Čast mi je što sam branio boje Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, to su trenuci koje ću zauvijek pamtiti i rado ih se prisjećati. Hvala izborniku Kovaču i cijelom stručnom stožeru koji su mi pružili tu priliku. Poraz je sastavni dio igre i iz ovoga možemo izvući pouku te se nadam da ćemo na sljedećim natjecanjima to pretvoriti u našu korist! Hvala još jednom svima!", napisao je Sammir.

>>Meksiko nas je taktički razbio. Kovač je neiskusan!

>>Kruno Jurčić: Sve je ovo izgledalo kao jedan veliki eksperiment

Komentara 15

Avatar Melankolija
Melankolija
16:38 24.06.2014.

Dobro je Sammire, samo nastavi raditi i sve ce doci na svoje. Dobro je i to sto si pored svih uvreda pokazao da si ostao covjek. Na kraju ce se to pokazati zlata vrijednim.

MI
mirsaanjac
16:03 24.06.2014.

Sammir je odigrao solidno protiv Kameruna.Staviti Pranjica a izvaditi Sammira za tekmu protiv Meksika je vise nego smijesno.

DR
dragoharley.ragutin
17:42 24.06.2014.

tako je sammire ..., treba -POZITIVNO! u buducnost gledat (i u porazu ima nesto pozitivno -iz poraza se uci!). naravno da je zalosno sto smo ispali -jer mozemo puno vise ...imamo super ekipu/igrace za vise ...ali eto dogodilo se -idemoemo dalje ...svaki dan mali koracic prema gore ..., ´´da sutra budemo jos bolji´´!!! Viva Croatia -/Brazil (ipak si ti nas brazilanac).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije