Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE ZABORAVITI

Evo što je Rakitić poručio navijačima Barcelone koji su ga skinuli praktički do gola

Sevilla: GNK Dinamo protiv FC Sevilla u play-offu UEFA Europa lige
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
04.04.2022.
u 14:18

– Nikada nije lako igrati na Camp Nou. Ovo je razočaravajući rezultat za moju Sevillu.

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je u nedjelju navečer sa Sevillom poražen 0:1 u Barceloni, javno je zahvalio publici Barcelone na dočeku koji mu je priredila kao bivšem igraču tog kluba.

– Nikada nije lako igrati na Camp Nou. Ovo je razočaravajući rezultat za moju Sevillu. Hvala vam što uvijek činite da se osjećam kao doma – poručio je 34-godišnji Rakitić preko Twittera.

Vezni igrač Rakitić, koji je nastupao za Barcelonu od 2014. do 2020., dočekan je pljeskom još na zagrijavanju. Proveo je svih 90 minuta na travnjaku, a Barcelona je pobjedom prestigla Sevillu i zauzela drugo mjesto u prvenstvu.

Rakitić je po završetku utakmice nekoliko puta zapljeskao publici na tribinama, a zatim je poklonio svoj gornji i donji Sevillin dres navijačima Barce. Na travnjaku je ostao samo u bijelim gaćicama dok je publika skandirala njegovo ime.

Foto: Twitter

Nekadašnji dokapetan reprezentacije Hrvatske, koji je s Barcelonom osvojio 13 trofeja, ostao je ondje upamćen po profesionalizmu i korektnosti.

U prugastom plavo-crvenom dresu odigrao je 310 utakmica, čime je postao četvrti stranac po broju nastupa u 123 godine dugoj povijesti kluba. Više nastupa upisali su južnoamerički nogometaši Lionel Messi, Dani Alves i Javier Mascherano.

 

 

 

Kada je odlazio iz kluba u rujnu 2020., Barcelona mu je odala počast na konferenciji za medije te fotografiranjem uz sve trofeje na travnjaku stadiona, uključujući i najvredniji pehar Lige prvaka iz 2015. godine. No zbog pandemije koronavirusa nije se mogao oprostiti od publike. Prošle sezone gostovao je ondje sa Sevillom, no utakmica se igrala bez gledatelja zbog pandemije.

U nedjelju navečer Rakitić se konačno pozdravio s publikom kojoj se često obraćao nakon utakmica Barcelone izlazeći pred novinare češće od ostalih suigrača.

>>> Sve o Hrvatskoj na SP-u u Kataru

Ključne riječi

Komentara 1

LE
Leonardo39
16:35 04.04.2022.

pa Dalicu zovi tog covjeka odma , umjsto tvog Vlasica ili tista znam... bez njega nebi nikada dosli do finala ... otjero si ga iz repke , sad ga vrati , svi ce ti samo tapsati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije