Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporting – Barcelona
Povratak na članak

Evo što je Luis Enrique kazao o Alenu Haliloviću uoči međusobnog okršaja

– Sa svakom minutom odigranom u prvenstvu postaje sve bolji, stalno se razvija. Mislim da bi sutra mogao zaigrati protiv nas – rekao je trener Barcelone.

Komentari 2

MA
mađar
21:58 16.02.2016.

Mislim da ce proci kao Radosevic, Pašalic sto je i realnost. Nije sramota igrati za Leverkusen sto je ucinio Jedvaj. Decko bi trunuo u Italiji na klupi i totalno stagnirao, a ovako uživa u Njemačkoj. Pa ljudi ne mogu svii u Barcelonu. Treba se zadovoljiti igranjem u klubu gdje ces biti konstanta. Gdje je Muric? Gdje su ostali mladi igraci koji su otisli u pečalbu? Kako ce proci Balic? Sreca da Nikola Basic ima trezvenog oca i td.

VL
MA
marin746
20:27 16.02.2016.

samo nastavi alene.ti si buducnost Hrvatske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.