Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki transfer
Povratak na članak

Evo što je Capar rekao nakon potpisa za Dinamo i uoči spektakla protiv Nacionala

– Jedva čekam istrčati u Dinamovom dresu i osjetiti taj naboj. Iako sam u karijeri prošao dosta klubova i igrao mnogo utakmica, prema pričama iskusnih suigrača, a i vlastitom iskustvu u dresu Alumnusa, ovo je nešto posebno

Komentari 2

TO
Toma2
12:40 21.01.2015.

Treba dovoditi samo iznimno karakterne igrače kakve sad već imamo, a na tržištu ih nema puno. Capar je jedan od njih. Dobrodošao!

VL
DI
diskasting
15:26 21.01.2015.

Samo igraj dinamo ! svaka čast jedva čekam još tjedan dana ću izdržati pa opet na tekmu! i ćujem uvijek tisuće te bodre, a sjever snažno grmi ori se, dok dišem ja ću živjeti za modre, o dinamo o dinamo ja volim te!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.