Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki transfer

Evo što je Capar rekao nakon potpisa za Dinamo i uoči spektakla protiv Nacionala

08.12.2014., Zagreb -  KK Cibona, malonogometna utakmica futsal kupa, Futsal Dinamo - Alumnus.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
21.01.2015.
u 12:37

– Jedva čekam istrčati u Dinamovom dresu i osjetiti taj naboj. Iako sam u karijeri prošao dosta klubova i igrao mnogo utakmica, prema pričama iskusnih suigrača, a i vlastitom iskustvu u dresu Alumnusa, ovo je nešto posebno

Futsal Dinamo iduće srijede u 20 sati nastavlja s utakmicama u hrvatskom kupu. Protivnik je prvoplasirana momčad 1. HMNL Nacional. Ako je suditi po dosadašnjim utakmicama Dinama, posebno onoj posljednjoj protiv Alumnusa, u Ciboninoj se dvorani može očekivati još jedan dvoboj za povijest hrvatskog futsala.

Pod Toranj dolazi sjajna momčad Nacionala koja dominira prvom ligom u izuzetno atraktivnim utakmicama. Sve to jamči spektakl na terenu, ali i na punim tribinama.

Iako drugoligaš, Futsal Dinamo se za nastavak natjecanja osigurao dovođenjem fantastičnog pojačanja koje garantira uspjehe u Kupu i prvenstvu. U Dinamo je došao Matija Capar, donedavni igrač hrvatskog prvaka Alumnusa i proslavljeni reprezentativac sa 39 nastupa za Hrvatsku.

– Jedva čekam istrčati u Dinamovu dresu i osjetiti taj naboj. Iako sam u karijeri prošao dosta klubova i igrao mnogo utakmica, prema pričama iskusnih suigrača, a i vlastitom iskustvu u dresu Alumnusa, ovo je nešto posebno. Nešto zbog čega se čovjek počinje baviti sportom. Uz puno poštovanje izvrsnoj momčadi Nacionala, svi ćemo dati sve od sebe da ponovimo iznenađenje i prođemo još jedno kolo hrvatskog kupa – rekao je novi igrač Dinama.

Ulaznice za ovu utakmicu koštaju 30 kuna, a od danas (21.1.) dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37. Karte se prodaju svakim radnim danom od 10 do 20 sati, a subotom od 10 do 14 sati. Ulaznice će se moći nabaviti i na dan utakmice, ali savjet je da požurite zbog prilično velikog interesa.

>>Futsal Dinamo dobio veliko i respektabilno pojačanje!

Komentara 2

TO
Toma2
12:40 21.01.2015.

Treba dovoditi samo iznimno karakterne igrače kakve sad već imamo, a na tržištu ih nema puno. Capar je jedan od njih. Dobrodošao!

DI
diskasting
15:26 21.01.2015.

Samo igraj dinamo ! svaka čast jedva čekam još tjedan dana ću izdržati pa opet na tekmu! i ćujem uvijek tisuće te bodre, a sjever snažno grmi ori se, dok dišem ja ću živjeti za modre, o dinamo o dinamo ja volim te!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije