Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNE KALKULACIJE
Povratak na članak

Evo što Hrvatskoj treba za četvrtfinale Eura, možemo proći i uz poraz od Engleza

– Čuli smo da je A-reprezentacija odgodila termin treninga kako bi mogla pratiti našu utakmicu protiv Švicarske, htjeli su nas gledati. To je lijepo čuti i znati, drago mi je da na kraju termin treninga nisu uzalud odgađali – kaže Bišćan

Komentari 4

KR
kristov
08:36 31.03.2021.

Igra se na pobjedu, uvijek i sada, a što će drugi učiniti to ćemo vidjeti. Da se igra za govno, treba ići na pobjedu! Nadam se da se ne će dogoditi rukometni rasplet i da nas izbace baš onako kako nam ne odgovara.

VL
ON
ON
09:51 31.03.2021.

Sretno decki.Svi smo uz vas.Pobjeda!!!!!!!

VL
DH
dalibor.hren
09:23 31.03.2021.

Samo kalkulacije! Pobjeda, i to je to, poraz, Adio Mare...nismo zaslužili drugi krug!!!

VL
DU
Deleted user
16:01 31.03.2021.

Ako slucajno pobjedimo i idemo dalje onda ce neki igraci morati popustiti EP za A-repku jer igra se u isto vrijeme. Znaci igrati zavrsnicu EP za mlade s Sosom, Morom, Majerom, Ivanusecom, Gvardiolom i onda nitko od njih nemre u A.repki?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.