Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Evo što Grci pišu nakon slavlja na Maksimiru, svi spominju ubijenog navijača

Susret Dinama i AEK-a u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
15.08.2023.
u 22:42

"Velika pobjeda za AEK i za Michalisa", navodi Naftemporiki te napominje da je njihova momčad pobjedom 2:1 jednom nogom u play-off kvalifikacija za Ligu prvaka.

Dinamo je poražen od AEK-a s 2:1 u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu prvaka pred 13.311 gledatelja na stadionu Maksimir.

Dinamo je vodeći pogodak postigao u 39. minuti, a strijelac je bio Marko Bulat koji iz slobodnog udarca s oko 25 metara, kad je pogodio gornji desni kut AEK-ovih vrata. No, preokret je uslijedio u drugom poluvremenu. Grčki prvak je do izjednačujućeg pogotka došao u 59. minuti, a strijelac je preciznim udarcem s 14 metara bio Švicarac Steven Zuber. Pobjedu grčkom prvaku donio je u 90. minuti Konstantinos Galanopoulos udarcem sa sedam metara.

Evo što grčki mediji pišu nakon utakmice.

"Utakmica je održana u sjeni ubojstva Michalisa Katsourisa", piše Kathimerini.

"Velika pobjeda za AEK i za Michalisa", navodi Naftemporiki te napominje da je njihova momčad pobjedom 2:1 jednom nogom u play-off kvalifikacija za Ligu prvaka.

I televizija ERT navodi da je utakmica odigrana u sjeni ubojstva navijača i da je ovo pobjeda za njega.

Liga iz snova u Zagrebu, AEK poveo protiv Dinama u kvalifikacijama za play-off i pobjedu posvetio Michalisu", navodi Sport24.

To Vima navodi da su navijači Dinama ostavili određeni broj sjedalica praznima te transparentom "sjever uz odsutne" pružili podršku zatočenim BBB-ima u Grčkoj.

Ključne riječi

Komentara 16

EJ
ejStef
23:02 15.08.2023.

Zasluženo su pobijedili, Bišćan je opet pobijedio sam sebe, ovaj puta ulaskom u 2. poluvrijeme... Definitivno je loš trener, ništa od LP, s ovakvim stavom i igrom niti od EL, a čini se da ništa niti od osvajanja prvenstva... Već dugo Dinamo nije izgledao ovako loše, igrači ne mogu hodati, nema uigranih akcija, nema reakcije na promjenu igre protivnika, nema čvrstog bloka čak niti kada se igra bunker, kratka klupa, nema pojačanja itd.

SE
Serđo23
22:51 15.08.2023.

Blaženi covid i mir na stadionima !

IV
Ivanoooo1
22:50 15.08.2023.

Kak su igrali još su dobro i prošli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije