Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugalska zvijezda

Cristiano Ronaldo se oglasio nakon optužbi za silovanje: 'To je normalno, sretan sam čovjek'

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.09.2018.
u 09:56

Amerikanka je za šutnju u izvansudskoj nagodbi prihvatila 375.000 dolara, ali sada je sve odlučila iznijeti u javnost

Cristiano Ronaldo odbacio je svaku optužbu o navodnom silovanju Amerikanke 2009. godine u Las Vegasu. Kathryn Mayorga nedavno je izjavila kako ju je portugalski nogometaš prije devet godina silovao.

Za šutnju je u izvansudskoj nagodbi prihvatila 375.000 dolara, ali sada je sve odlučila iznijeti u javnost.

Cristiano Ronaldo
1/8

Samo nekoliko sati nakon što je Amerikanka iznijela sudske dokumente koji optužuju Portugalca za seksualno zlostavljanje u hotelskoj sobi, Cristiano Ronaldo je objavio video na Instagramu. Odbacio je svaku optužbu za silovanje:

- Ne, ne, ne, ne, ne. Ono što su rekli danas samo su lažne vijesti - rekao je Ronaldo i dodao:

- Oni samo žele promovirati sebe koristeći moje ime. To je normalno. Žele biti poznati, a dio posla je izgovoriti moje ime. Ja sam sretan čovjek i sve je dobro.

Kathryn Mayorga, 34-godišnja učiteljica, u vrijeme kada se upoznala s Ronaldom radila je kao model, te tvrdi da ju je Portugalac silovao u kupaonici u hotelskoj sobi u Las Vegasu u ranim jutarnjim satima 13. lipnja 2009. godine.

>> Pogledajte kako Cristiano Ronaldo uživa sa svojim sinom Juniorom

Ključne riječi

Komentara 29

DO
domxerex
10:18 30.09.2018.

Ne vjerojatno kako pokvareni genderski mediji veličaju razne kurve i lopove dok na njihovim sudovima prave žrtve silovanje ne mogu dobiti ni zadovoljštinu jer njihovo nepredno urbano sudstvo šikanira žrtve. NE vjerojatno je koliko se u zadnjih 20-tak godina podilazii nasilnicima i i preko medija i pravosuđa od njih pravi žrtvama dok se zahvaljujući ovakvim kurvama prave žrtve šikanira i omalovažava. Tome služi davanje tolikog publiciteta "takvim žrtvama" gdje svi jasno vidimo da sex bio uz pristanak i da je bio plaćen. Nagodba je bila da se s namjerom da ju se utiša ali je očito diva (sumnjivog zanata) potrošila novce i želi još lagodnog života. U americi imate gomile takvih sponzoruša koje se samo gledaju uvaliti nekom bogatom naivnom sportašu (većina ih je takva bez mozga sa hrpom para) da bi se nakon dvije godine razvele i pokupile 50%. Često već prije braka imaju dogovor sa odvjetnikom koji će voditi njezin razvod. To se zna jer je nedavno jedan odvjetnik tužio drugo da mu je oteko klijenticu koje je on dobro udao s ciljem uzimanja novca od razvoda. Ukratko, naivni priglupi bogati nogometaš je platio lokalnoj prostituki za sex. Koja je kasnije shvatila da nije u pitanju bilokakva mušterija pa se obratila odvjetniku koje za svoj postotak užicao nešto novca od nogometne zvjezdice u zamjenu za šutnju. Očito je da su novac potrošili (glupača vjerojatno na bijelo kao i naši političari) pa bi sada ponovno uzela malo za nastavak šutnje.

Avatar Trgovac
Trgovac
10:52 30.09.2018.

Fake mediji provode harangu na ljude bez ikakvog obzira. Hej. Stanite malo na loptu. Kako možete tako bez dokaza optuživat nekog za silovanje?

Avatar Trgovac
Trgovac
10:50 30.09.2018.

Određenoj skupini žena su optužbe za silovanje postale izvor zarade, a drugoj skupini politička rabota. Više vjerujem njemu, nego njoj. U današnje vrijeme je postalo normalno da se bogate muškarce optužuje, želeći iskamčiti lovu od njih. Nepravedno. Ako je silovanje. Dokaži. Onda ću ti vjerovat. A ne uzet lovu pa opet nakon 10 godina kad ponestane love vikat silovanje. Halo?? 375 000 dolara?? Pa za to ljudi rade 10-15 godina u Americi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije