Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kova je treći

Evo koliko zarađuju hrvatski nogometaši!

Luka Modrić i Ivan Rakitić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
17.08.2015.
u 11:15

Luka Modrić dobio je nedavno novi ugovor u Realu. Zaslužio je i povišicu. Nakon dolaska imao je 4,5 milijuna eura godišnju plaću, sada se nagađa da je ona i do sedam milijuna eura.

Mateo Kovačić igrao je za milijun i pol eura po sezoni u Interu, a za petogodišnji ugovor u Real Madridu zarađivat će 4 milijuna eura po sezoni. Tako će Kova ući u društvo najplaćenijih hrvatskih igrača, točnije u Top 3, piše Goal.com.

Luka Modrić dobio je nedavno novi ugovor u Realu. Zaslužio je i povišicu. Nakon dolaska imao je 4,5 milijuna eura godišnju plaću, sada se nagađa da je ona i do sedam milijuna eura. No, i Casillas, i Ramos, i Kroos, i Benzema, te dakako Bale i Ronaldo plaćeniji su od njega.

Ivan Rakitić u Barceloni prima oko 4,5 milijuna eura godišnje i tek je na sredini ljestvice najplaćenijih igrača kluba. Čak je i Jeremyju Mathieuu obećano više...

Mario Mandžukić nakon što je primao plaću od 4 milijuna eura po sezoni u Atleticu, u Juventusu zarađuje nešto manje, 3,5 milijuna eura te je sad četvrti najplaćeniji hrvatski nogometaš.

A koliko zarađuju ostali hrvatski nogometaši pogledajte na portalu Goal.com.

>>Kovačićev transfer najveći je u hrvatskoj povijesti, prestigao je Modrića!

Komentara 6

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
12:44 17.08.2015.

Mislim da Srna zarađuje najviše jer Ahmetov debelo daje ispod stola. tome u prilog idu i činjenice da je Srna odbijao preleske u Chelsea,Barcelonu,Real,Manchester jer tamo ne bi zarađivao vjerojatno niti polovicu place koju ima u Šahtaru.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:32 17.08.2015.

Netto-Brutto?

DH
dalibor.hren
13:03 17.08.2015.

Večernji opet samo nagađa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije