Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOGATIJI NOGOMETAŠI

Evo koliko su bogati Ronaldo i Messi - što mislite tko ima više?

Ronaldo i Messi
Press Association/PIXSELL
04.01.2015.
u 11:42

Napadač Real Madrida "težak" je 153,7 milijuna eura. S klubom ima ugovor vrijedan 110 milijuna eura, a velik novac mu dolazi od brojnih sponzora.

David Beckham dugo je sjedio na vrhu liste najbogatijih igrača. Becks je otišao u mirovinu, a na njegovo mjesto je sjeo Cristiano Ronaldo.

Napadač Real Madrida "težak" je 153,7 milijuna eura. S klubom ima ugovor vrijedan 110 milijuna eura, a velik novac mu dolazi od brojnih sponzora. Iza njega je Lionel Messi sa 151,8 milijuna, dok je na trećem mjestu Samuel Eto'o (88,2 milijuna). Tko je još na listi najbogatijih nogometaša pogledajte ovdje.

>> Cristiano Ronaldo dobio još jednu nagradu: Hvala svima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije