Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabrali ste!

Evo koju su skupinu čitatelji VL-a označili kao idealnu za Hrvatsku

Hrvatska Island
Foto: Slavko Midžor
05.12.2013.
u 10:56

Ovako bi izgledala vaša "skupina smrti": 1. Argentina, 2. Nigerija, 3. Meksiko, 4. Hrvatska

Sutra u 17 sati održat će se ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo koje se sljedeće godine igra u Brazilu, a Hrvatska se, barem zasad, nalazi u četvrtom "šeširu".

Uoči ždrijeba našim smo čitateljima ponudili anketu u kojoj su mogli izabrati idealnu skupinu Hrvatske, a ona bi prema vašim glasovima trebala izgledati ovako: 1. Švicarska, 2. Alžir, 3. Honduras. 4. Hrvatska.

U prvoj jakosnoj skupini Švicarska je dobila najviše vaših glasova (33,6 %), druga je Belgija (23,76 %), dok je treća najpoželjnija Njemačka (10,25 %).

U drugom "šeširu" nadmoćno je pobijedio Alžir (50,6 %) ispred Ekvadora (15,13 %). U trećem "šeširu" najviše glasova dobio je Honduras (25,1 %).

Kada bi sutrašnji ždrijeb ispao kao i naša anketa, vjerujemo da bi Niko Kovač bio vrlo zadovoljan.

S druge strane, ako u obzir uzmemo reprezentacije koje ste odabrali kao najnepoželjnije, ovako bi izgledala "skupina smrti": 1. Argentina, 2. Nigerija, 3. Meksiko, 4. Hrvatska.

>>Fifa pogodovala Francuzima, ceh može platiti i Hrvatska!

Komentara 3

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
11:10 05.12.2013.

Realno. Od Švice zgutamo ili nerješeno, a ove dobijemo. I šlus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije