Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IZNENAĐENJE BEZ DVOJBE'

Evo koja je odluka Udruge prvoligaša jako iznenadila Hajduk

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
25.03.2014.
u 11:36

Hajdukovce je iznenadila informacija da će utakmicu protiv Lokomotive u 32. kolu igrati na sam Uskrs.

U Hajduk je danas iz Udruge prvoligaša stigao dopis s rasporedom utakmica sve do 32. kola Prve HNL. Splićane je najviše iznenadila informacija kako će utakmicu protiv Lokomotive u 32. kolu igrati na sam Uskrs.

Osim utakmice na Uskrs smeta ih i činjenica da gostujuće utakmice igraju uvijek u nedjelju navečer.

Priopćenje Hajduka sa službene stranice kluba objavljujemo u cijelosti:

"Stigao je danas iz Udruge prvoligaša raspored utakmica do 32. kola MAXtv Prve lige. U njemu su barem dva zanimljiva detalja koji se odnose na slaganje rasporeda utakmica Hajduka:

1. Momčad Igora Tudora iduće će gostovanje protiv Rijeke na Kantridi imati u nedjelju 6. travnja s početkom u 19 sati. Zanimljivo, Hajdukovo gostovanje u nedjelju navečer bilo je i prošli tjedan u Osijeku, pa i kolo ranije u Puli...

2. Onaj najzanimljiviji detalj je, bez ikakvih dvojbi i iznenađujući, da će Hajduk i Lokomotiva na Poljudu igrati u nedjelju 20. travnja s početkom u 19 sati. Na Uskrs... (?!)

Raspored utakmica Hajduka:

28.kolo: Hajduk - Zadar (petak, 28.03. u 18 sati)
29.kolo: Rijeka - Hajduk (nedjelja, 06.04. u 19 sati)
30.kolo: Hajduk - RNK Split (nedjelja, 13.04. u 19 sati)
31.kolo: Hrvatski dragovoljac - Hajduk (srijeda, 16.04. u 17 sati)
32.kolo: Hajduk - Lokomotiva (nedjelja, 20.04. u 19 sati)

Još jednom napominjemo zbog brojnih vaših upita, HNK Hajduk ne određuje termine svojih utakmica, navedene satnice dobijemo izravno od Udruge prvoligaša."

>> Sad je i službeno: Zdravko Mamić nije dobrodošao na Poljud

Ključne riječi

Komentara 27

DU
Deleted user
12:23 25.03.2014.

Najbolje bi bilo da si Hajduk sam napravi raspored , znači s kim će i kad igrati , vrijeme odigravanja i na kraju nek si izabere suce . Ostatak lige neka se prilagodi Hajduku i to je to .....

BU
budagigo
13:45 25.03.2014.

Covjek bi pomislio da su silno pobozni kad im smeta igrati na uskrs kad nebi znali da je to klub koji je do zadnjih minuta yugoslavije paradirao sa zvijezdom na dresu i devedesete rakav otisao na turneju australijom.

Avatar mutikasa
mutikasa
13:13 25.03.2014.

može li proći tjedan a da ove plačipizde ne budu nečim šokirane ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije