Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Izbjegli rumenjenje'

Evo kako su svjetski mediji doživjeli tijesnu pobjedu svjetskih doprvaka

Hrvatska - Azerbajdžan
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/12
22.03.2019.
u 07:44

Većina inozemnih novinara primijetila je da se Hrvatska protiv 108. reprezentacije svijeta mučila više od očekivanog

Hrvatska nogometna reprezentacija pošteno se namučila s Azerbajdžanom. Do pobjede s rezultatom  2:1 stigla je tek nakon preokreta, a pogodak odluke zabio je Andrej Kramarić u 79. minuti. 

Upravo njegovo prezime u svom izvještaju ističe BBC, koji u naslovu navodi da je 'Krama' poštedio Hrvatsku od rumenjenja protiv 108. reprezentacije svijeta.

>> Pogledajte što je Luka Modrić rekao nakon teško osvojena tri boda protiv Azerbajdžana

Marca, pak, u naslovu navodi da je napadač Hoffenheima zabio prekrasan gol i tako spasio svjetske doprvake, dok L'Equipe ističe da se Hrvatska napatila u utakmici protiv slabijeg suparnika.

>> Pogledajte kako je Kolinda Grabar-Kitarović komentirala pobjedu Hrvatske

 

Da je Hrvatska imala poteškoća s Azerbajdžanom primjećuje i La Gazzetta dello Sport u izvještaju, a slično navode i svi ostali svjetski mediji.

Primjerice, Slovaci, naši suparnici u skupini, u naslovima navode da je Hrvatskoj bio potreban preokret u lovu na trobod, a tijesnu pobjedu zapažaju i naši sljedeći suparnici, Mađari.

"Hrvatska teškom mukom svladala Azerbajdžan", u naslovu ističe Dnevni avaz, "Hrvati se spasili od sramote, svjetski doprvaci jedva svladali Azere", svojim čitateljima donosi Kurir, dok Mondo kaže sljedeće: "Hrvati izbjegli blamažu na Maksimiru". 

Komentara 23

KH
Khala
08:28 22.03.2019.

Gubili smo 0:1 od Danaca, Rusa, Engleza, pa se vracali kao pobjednici! Tako i protiv Azera! Samo ekipe sa karakterom to mogu! Hejteri neka cvile, 3 boda na kontu, idemo u nove pohode! Iznad svih Hrvatska!!!

PR
prajdali100
07:51 22.03.2019.

Pišu se tri boda a dežurni dušebrižnici mogu pisati što god hoće.Pa više od pola momčadi nam nije igralo !!!!! Igrali smo " viktoriju".

DU
Deleted user
08:19 22.03.2019.

Upisana su tri boda, što je najvažnije. Za slaganje nove repke ipak treba malo vremena. Super je što se daje šansa ovim mladićima. Polako će sve doći na svoje mjesto. Samo bez pljuvanja i velikih ideja sa strane. Normalno daa ustvaranju jedne promijenjene reorezentacije kao i sustava igre ima uspona i padova, bolje i slabije igre. Zato SAMO HRVATSKA!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije