Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To je prijateljstvo

Evo kako su Modrić i Kovačić napravili veliku uslugu Slavenu Biliću!

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Press Association/Pixsell
1/12
08.09.2016.
u 15:19

Hrvatski reprezentativci tako su napravili veliku uslugu bivšem hrvatskom izborniku i oduševili ga

Posljednjeg dana prijelaznog roka Slaven Bilić u West Ham doveo je veliko pojačanje. Za čekićare je potpisao Alvaro Arbeloa (33), bivši branič madridskog Reala koji je osvojio sve što se osvojiti da.

Bio je europski i španjolski prvak s Realom, a sa Španjolskom je osvajao i europsko i svjetsko zlato. Iako je već u godinama, za West Ham će biti dobro pojačanje jer oni pravog desnog braniča dosad nisu ni imali, Bilić je Antonija gurao na neprirodnu poziciju.

– Drago mi je da sam potpisao za West Ham, a u to su me uvjerili moji suigrači iz Reala. Luka Modrić i Mateo Kovačić puno su mi pričali o Slavenu Biliću i nagovorili me da odem k njemu. O njemu su pričali samo u superlativima. Zbog toga se veselim suradnji s njim, nadam se da ću puno toga naučiti – kazao je Arbeloa.

Hrvatski reprezentativci tako su napravili veliku uslugu bivšem hrvatskom izborniku i zasigurno ga oduševili komplimentima,

– Novi stadion izgleda sjajno, jedva čekam zaigrati pred našim navijačima. Slaven Bilić odmah me bacio u puni pogon, želio je da što prije počnem trenirati. Meni je, pak, drago što sam se vratio u Premiership, igrao sam prije za Liverpool. Engleska liga san je svakog nogometaša– rekao je Arbeloa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije