Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povijesni pogodak

Evo kako se slavilo u BiH kad je Ibišević zabio Argentini

tuzla
Foto: Screenshot YouTube
1/2
16.06.2014.
u 15:45

Bio je to prvi pogodak BiH na velikim natjecanjima.

Vedad Ibišević postigao je u 86. minuti utakmice s Argentinom povijesni prvi pogodak BiH na velikom natjecanju. Među 76 tisuća gledatelja na legendarnoj Maracani bilo je i mnogo navijača Zmajeva koji su u tom trenutku pali u trans vjerujući kako njihovi miljenici mogu i do izjednačenja.

Jedanka euforija nastala je i u gradovima diljem BiH, a djelić atmosfere donosimo u videima.

Slavlje u Tuzli

 

Mostar

 

Sarajevo

 

>>Kakav su dojam ostavile Hrvatska i BiH, mogu li u osminu finala?

>>'Ostavili smo srce na Maracani, teško nam pada ovaj poraz'

Komentara 31

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
16:47 16.06.2014.

Simpatično mi je kad s HTV-a pozivaju da navijamo za "naše susjede". E, pa neću! --- odnosno navijat ću koliko su i oni za nas. još se ne zaboravlja slavlje muslimana i provokacija po Mostaru, kad smo izgubili od Turske. ...

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
16:44 16.06.2014.

Ova ekipa nepravedno nosi naziv reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nema niti jednog Srbina (sami su rekli da neće igrati za rBih), nema niti jednog Hrvata (Sajo se zakleo da ih neće zvati u "svoju" rBih)... Dakle, u najboljem slučaju možemo govoriti o reprezentaciji muslimanskog življa iz Bih... ni zrno više.

SE
sestrićna
16:01 16.06.2014.

nisam primjetio hrvate u reprezentaciji..a onda nema smisla navijati za bih..možda samo za bosnu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije