Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad već voliš pobjede...

Evo kako je Mandžukić provocirao Khediru zbog rukometaša

Mario Mandžukić
Foto: Instagram
25.01.2017.
u 11:50

Katar je senzacionalno izbacio Njemačku pa je Mandžukić objavio fotografiju na kojoj on, Marko Pjaca i Khedira poziraju s hrvatskom zastavom.

Mario Mandžukić uoči utakmice sa Španjolskom poslao je hrvatskim rukometašima poruku potpore, a nakon velikog trijumfa nije propustio priliku za šalu na račun svog suigrača u Juventusu Samija Khedire.

Kako je njemački reprezentativac provocirao Mandžu kad su njegovi sunarodnjaci u skupini savladali Babićeve izabranike, tako je sada i hrvatski napadač uzvratio istom mjerom.

Katar je senzacionalno izbacio Njemačku pa je Mandžukić objavio fotografiju na kojoj on, Marko Pjaca i Khedira poziraju s hrvatskom zastavom.

– Kad već voliš rukomet i voliš pobjeđivati, vrijeme je da prihvatiš Hrvatsku kao svoju (drugu) najdražu rukometnu momčad – poručio je Mandžo svome suigraču.

>>Hrvatska je u polufinalu! Mamić i Stevanović u velikoj drami srušili moćnu Španjolsku

>>Chapeau! Noć kada su neki novi klinci odrasli... Imamo momčad koja će i na Euru u Hrvatskoj napasti zlato!

Komentara 4

NN
nitko_nema_što_Klobuk_imade...
12:25 25.01.2017.

hehehehe pa tko ne bi volio Hrvate

MA
maka17
14:50 25.01.2017.

Iznad svih HRVATSKA!!!

SM
siki_miki
15:35 25.01.2017.

ahaha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije