Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI SE POJAČATI

Evo kako je Kovač komentirao priče da u Bayern dovodi Hrvata i Srbina

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
21.12.2018.
u 18:30

- Napravit ćemo nešto ako mislimo da treba pojačati momčad. Uvijek nam trebaju kvalitetni igrači iako ih imamo u momčadi. Vidjet ćemo što će nam mali Isus donijeti - rekao je Kovač.

Njemački mediji pisali su da bi Bayern želio dovesti hrvatsko-srpski ofenzivni dvojac - Antu Rebića i Luku Jovića. Sada se o toj temi oglasio trener bavarskog diva, Niko Kovač.

- Obojica su sjajni igrači koji su se dokazali na međunarodnoj sceni. Ako Luka nastavi ovako igrati postat će svjetska klasa. Jedan je od najboljih igrača Europe u svojoj generaciji. Ima lijevu nogu, desnu nogu, udarac glavom... Može sve i kompletan je igrač - rekao je Kovač.

Kovač odlično poznaje igrače Eintrachta budući da ih je trenirao, ali zna ih sportski direktor Fredi Bobić neće lako pustiti.

- U Eintrachtu imaju svoje planove i neće nam samo tako dati svoje igrače.

Kao pojačanje Bayerna spominjao se i  Lucas Hernandez iz Atletico Madrida. Bavarci su navodno spremni dati 80 milijuna eura koliko iznosi odštetna klauzula.

- Napravit ćemo nešto ako mislimo da treba pojačati momčad. Uvijek nam trebaju kvalitetni igrači iako ih imamo u momčadi. Vidjet ćemo što će nam mali Isus donijeti - zaključio je Kovač.

>> Pogledajte što novinari Večernjeg lista kažu o Dinamovu ždrijebu u Europskoj ligi

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
18:45 21.12.2018.

Nevjerojatan je livnjak Niko Kovač, tko mu otjera roditelje u Njemačku; antifa društvo molim odgovor

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:09 21.12.2018.

Bravo Hrvatski Treneru !!!! Bayern traži prave Napadače sa iskustvom i Konstantnosti !!!! Jovitc ???? nema Šta tražit u Bayern !!! Dajte malo Ozbiljnije teme !!! A ne ovo !!!

Avatar doog_kool
doog_kool
18:47 21.12.2018.

Navodno ako ne uspije dovesti hrvara i srbina pokusat ce dovest crnogorca i mađara,a ako mu ni to ne uspije okrenut ce se rumunju i slovaku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije