Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIDRUŽIO SE

Evo kako su na utakmici iznenadili pobjednika Davisova kupa koji se našao na tribini

Mate Pavić i KK Split
Foto: Screenshot
07.01.2019.
u 17:11

Uoči utakmice KUD Jedinstvo zapjevao je Gibonnijevu pjesmu 'Mi smo prvaci'. Iznenađenje je bilo veliko, jer su članovi društva sjedili oko Pavića

Košarkaški klub Split priredio je iznenađenje hrvatskom tenisaču Mati Paviću. Pobjednik Davisova kupa osim tenisa veliki je ljubitelj košarke te često gleda utakmice na Gripama.

Split je pozvao Matu da bude njihov gost na utakmicu protiv Cibonom, a on nije znao što su mu u klubu spremili. Susret se igrao prošlog mjeseca a splitska je momčad danas je objavila video:

Uoči utakmice KUD Jedinstvo zapjevao je Gibonnijevu pjesmu 'Mi smo prvaci'. Iznenađenje je bilo veliko, jer su članovi društva sjedili oko Pavića.

Tenisač je ustao i zapljeskao, a tijekom pjesme pozvan je na centar terena zajedno s članovima KUD-a.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:41 07.01.2019.

Baš neugodno iznenađenje. Došao na utakmicu i onda ga ovako osramotili...

KA
kajinx
19:46 07.01.2019.

Jako lijepo! Hvala svima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije