Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NEDJELJU 1. UTRKA

Evo kako izgleda dan s Ivicom Kostelićem uoči sezone

ivica kostelić
Sanjin Strukić/PIXSELL
21.10.2013.
u 11:33

U nedjelju će utrkom veleslaloma u Söldenu početi nova sezona Svjetskog kupa za skijaše. Bio je to dovoljan razlog da ekipa FIS-a posjeti Ivicu Kostelića i provede dan s njime

U nedjelju će utrkom veleslaloma u Söldenu početi nova sezona Svjetskog kupa za skijaše. Bio je to dovoljan razlog da ekipa FIS-a (Svjetskog skijaškog saveza) posjeti najboljeg hrvatskog skijaša Ivicu Kostelića i provede dan s njime kako bi doznala još nešto o, kako su oni napisali, "ovom čudesnom sportašu i njegovim strastima".

– Čak 26 pobjeda u Svjetskom kupu, 59 pobjedničkih postolja, jedna ukupna pobjeda, četiri naslova u disciplinama i tri medalje sa svjetskih prvenstava impresivna su zbirka Ivice Kostelića koju je osvojio tijekom godina kao skijaš. No, Ivica nije samo poznat po svojim uspjesima, on je također poznat kao jedan od najvećih radnika u sportu, a poznata je i njegova strast prema gitari – napisali su ljudi iz FIS-a ispod videa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije