Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastav vatrenih

Evo kako će izgledati Čačićeva Hrvatska

Ante Čačić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
25.09.2015.
u 10:20

Autoritet kod igrača stječe se znanjem. Istina, bivši veliki igrači imaju veći autoritet zbog karijere, ali na početku, na prva dva okupljanja!

Ante Čačić doživio je najveću čast jednog trenera, postao je izbornik svoje domovine, ali te svečane i sretne dane odmah su zasjenili problemi. Od neprihvaćanja većeg dijela javnosti, preko 
ozljeda igrača, do osobne žalosti i smrti majke.

Sa svim se tim nedaćama bori hrabri Ante te slaže konstrukciju svoje nove momčadi. Novi izbornik naglasio je kako Luku Modrića vidi u istoj ulozi koju ima u Realu, da Matea Kovačića vidi također kao zadnjeg veznog, a Ivana Rakitića ofenzivnije (za razliku od Nike Kovača), piše Goal

Nadalje, Čačić vjeruje u Pivarića, a priznaje da je od svih napadača koje ima na raspolaganju za Bugarsku (Mandžukić je ozlijeđen, Olić ima kartone) u najboljoj formi Nikola Kalinić. No, dodaje, ne može odlučiti prije nego što sve igrače vidi na treninzima.

Kako bi trebao izgledati cijeli Čačićev sastav, pogledajte na portalu Goal.com.

>>Izborniku Anti Čačiću umrla majka, odgađa posjet Srni i Modriću

Komentara 59

IZ
ivek.z.medjimurja
10:56 25.09.2015.

Nije bitno tko igra nego da li igra sa srcem ili ne. Trebaju 90 minuta trčati bez lopte i nuditi se igraču koji ima loptu. Jako jednostavno.

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
11:01 25.09.2015.

Kao prvo moja iskrena sućut Čačiću, a kao drugo dajte čovjeku priliku da pokaže kaj zna, a onda ga ocjenjute i sudite !!!!

Avatar comparator
comparator
10:34 25.09.2015.

Važna je brza izmjena lopte pasovi i uigrane i intuitivne kombinacije .Možda nam fali koji mladi dribler oko kojeg bi se gorostasi protivničke obrane lomili ? Snaga protivnika i grubost izbacila je Hrvatsku s prvog mjesta ali i nespremnost trenera na promjenu taktike.Teško je reči kako će ovo završiti ali je važno pokazati kvalitetu koja daje ljepotu igre pa i rezultat koji ekipa zaslužuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije