Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

Evo kada će legendarni Sarač na posljednji počinak

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
23.02.2021.
u 13:02

Sa svojim se ''kokicama'' još jednom zagrlio i krenuo put kuće, ali do nje nije stigao. Završio je u bolnici zbog srčanog udara, a nakon 40 minuta reanimacije liječnici su mogli samo konstatirati smrt velikana

Nakon što nas je u nedjelju navečer napustio legendarni hrvatski rukometaš i trener Zlatko Saračević u 60. godini života, poznato je i kada će biti posljednji ispraćaj svima dragog sportaša. 

POGLEDAJTE VIDEO: Igračice Podravke u suzama

Budući da su mu otac i majka kremirani na Mirogoju, kako je potvrdio njegov stric za 24sata, tako će i Zlatka svi oni koji misle da to trebaju učiniti moći ispratiti na posljednji počinak upravo na glavnom zagrebačkom groblju u četvrtak u 15 sati uz poštovanje epidemioloških mjera držanja distance i nošenja zaštitnih maski.

Podsjetimo, Zlatko Saračević preminuo je od posljedica srčanog udara i to nakon velike pobjede nad glavnim konkurenticama za naslov prvakinja Hrvatske – Lokomotivom. Njegova je Podravka slavila rezultatom 32:29, a nakon pobjede i Saračević je izjavio:

– Čestitam curama što su ovo izdržale jer je pritisak bio nenormalan. 

Sa svojim se ''kokicama'' još jednom zagrlio i krenuo put kuće, ali do nje nije stigao. Završio je u bolnici zbog srčanog udara, a nakon 40 minuta reanimacije liječnici su mogli samo konstatirati smrt velikana hrvatskog sporta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:09 23.02.2021.

Počivaj u miru legendo. Laka ti hrvatska zemlja za koju si izgarao. Hvala ti na svemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije