Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogomet na TV-u

Evo gdje sutra možete gledati susret Dinama i Gorice!

Zagreb: U 21. kolu Prve HNL sastali se Dinamo i Gorica
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
22.05.2020.
u 20:45

Nogomet bi se kod nas u cijelosti trebao vratiti 30. i 31. svibnja polufinalnim utakmicama kupa

Nogometaši se vraćaju pravim utakmicama, neki naši prvoligaši već su odigrali pokoju pripremnu utakmicu nakon stanke uzrokovane koronavirusom, a sada nam se nogomet vraća i na TV ekrane.

Dinamo je u petak navečer igrao protiv Osijeka za javnost zatvorenu utakmicu (polufinalisti kupa nisu željeli u javnost), ali sutra će plavi ponovno u Maksimiru odigrati prijateljski susret, ovoga puta protivnik će im biti Gorica.

Susret će se igrati na glavnom maksimirskom stadionu od 18 sati uz izravni prijenos na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (HNTV). Utakmica će se igrati bez gledatelja, prisutni će biti samo oni koji doista moraju biti na stadionu. No, i prijenos na HNTV-u veseli, lijepo je ponovno uživo gledati nogomet koji bi se u cijelosti trebao vratiti 30. i 31. svibnja polufinalnim utakmicama kupa, a tjedan dana nakon toga kreće i Prva HNL.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije