Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK EUROPE
Povratak na članak

Evo gdje gledati veliki susret Dinama i Tottenhama te ostale utakmice 1/8 finala

Posebni bi na klupi mogao ostaviti Kanea, Balea i/ili Sona, veliki trojac Spursa, što bi Dinamu ipak dosta olakšalo posao.

Komentari 4

DH
dalibor.hren
06:54 12.03.2021.

Sad vidite da pišete gluposti! Igrali su svi, i Kane, i Bale, i Son...Nije Mourinho Englez, on ne podcijenjuje...

VL
Avatar Sveti_Stavim
Sveti_Stavim
17:54 11.03.2021.

SLO 2

VL
DI
Dingo
11:24 11.03.2021.

Moj prijedlog za ljubitelje europskog nogometa koji se ne žele zafrkavati streamovima upitne kvalitete sa šansom da nestanu svakog trenutka i spremni su platiti uslugu. Američki Paramount+ (bivši CBS all...) prenosi sva Euronatjecanja paralelno i kombinirano, ima dobru emisiju prije, tijekom, poslije iz UK studija, komentatori nisu napadni i iritantni. Potreban je i VPN naravno. Preporodio sam se, samo šaltam i guštam, filmovi/serije i sl. su samo bonus. pretplata se nađe svako malo na ponudi negdje ili sami korisnici daju pristup dual accountu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.