Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 20:45

Evo gdje gledati utakmicu Hrvatske i Slovačke u Bratislavi

Igor Soban/PIXSELL
04.09.2021.
u 17:06

"Slovaci su u Sloveniji u drugom dijelu bili bolji, više trčali, imali više boljih prilika. Malo su promijenili sustav igre, igraju s više napadača, ali protiv Slovenije su malo zakazali u realizaciji"

"Čeka nas drukčija utakmica u odnosu na Rusiju, jer su iza Slovaka i nas teški susreti i naporna putovanja pa je bilo malo vremena za odmor i pripremu nove utakmice", najavio je izbornik Dalić nastavak rujanskog kvalifikacijskog ciklusa.

Hrvatska večeras od 20:45 igra drugu utakmicu tog ciklusa i to protiv Slovačke, u gostima, baš kao što je to bilo i protiv Rusije.

"Slovaci su u Sloveniji u drugom dijelu bili bolji, više trčali, imali više boljih prilika. Malo su promijenili sustav igre, igraju s više napadača, ali protiv Slovenije su malo zakazali u realizaciji. Čeka nas teška utakmica i pritom ne treba spominjati naše međusobne utakmice prije dvije godine. Situacija je drukčija, Slovačka se posložila, ima ambiciju i bit će nam neizvjesno i teško", izjavio je Dalić koji niti u Bratislavi neće moći računati na kapetana Luku Modrića i napadača Antu Budimira, a prema najnovijim informacijama, niti na Dominika Livakovića.

Utakmicu možete gledati u izravnom prijenosu na Novoj TV.

POGLEDAJTE VIDEO: Mandžo se oprostio

Komentara 2

LA
lajh1985
17:14 04.09.2021.

Tko nije u mogucnosti gledat na tv-u moze na soccer streams i prijenosi uzivo na kompu

TT
TTjac
17:44 04.09.2021.

Za svjetske viceprvake ova skupina bi trebala biti zabavna šetnja. Prema tome, prestanite s defetizmom. Samo pobjeda se priznaje, ostalo je podbačaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije