Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS OD 21 SAT

Evo gdje gledati 'hrvatsko' finale Europske lige: Jakićev Eintracht protiv Barišićevih Rangersa

Europa League - Semi Final - Second Leg - Rangers v RB Leipzig
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/2
18.05.2022.
u 07:54

Stadion Ramon Sanchez-Pizjuan u Sevilli, dom četverostrukog pobjednika i najuspješnije momčadi u 13 godina postojanja nogometne Europske lige, ugostit će ovogodišnjee finale drugog po vrijednosti europskog klupskog nogometnog natjecanja u kojem će se za trofej i mjesto u Ligi prvaka boriti njemački Eintracht i škotski Rangers

Hrvatski nogomet će po prvi puta imati predstavnike u obje momčadi koje su dogurale do finalnog obračuna i ostaje samo za vidjeti hoće li se dosadašnjim pobjednicima, Ivanu Rakitiću (Sevilla, 2014.), Šimi Vrsaljku (Atletico Madrid, 2018.) i Mateu Kovačiću (Chelsea, 2019.), pridružiti Kristijan Jakić s Eintrachtom ili Borna Barišić s Rangersima.


Stadion Ramon Sanchez-Pizjuan u Sevilli, dom četverostrukog pobjednika i najuspješnije momčadi u 13 godina postojanja nogometne Europske lige, ugostit će ovogodišnjee finale drugog po vrijednosti europskog klupskog nogometnog natjecanja u kojem će se za trofej i mjesto u Ligi prvaka boriti njemački Eintracht i škotski Rangers.

Barišić se u većini najava spominje kao neizostavni član početne postave škotskog doprvaka, dok se nagađa da će u momčadi Eintrachta Sebastian Rode dobiti prednost u veznom redu u odnosu na Kristijana Jakića.   


Rangers će u slučaju poraza u Sevilli imati priliku doći do Lige prvaka ili Europske lige kroz kvalifikacije.

Finalni obračun Eintrachta i Ragersa u Sevilli sudit će Slovenac Slavko Vinčić. 

Utakmicu možete pratiti u izravnom prijenosu na RTL-u 2 ili Arena Sprotu 1 od 21 sat.

>> Dinamovci proslavili titulu na Šubićevcu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije