Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Evo gdje gledati Dinamo protiv Juranovićeve Legije

Trening nogometaša Dinama uoči utakmice protiv Legije
Matija Habljak/PIXSELL
04.08.2021.
u 17:04

"Ispred nas je zahtjevna utakmica, možda i najvažnija u ovom dijelu kvalifikacija. To je utakmica koja nas, ako sve bude uredu, vodi u play-off i time bi ispunili naš osnovni cilj, ulazak u skupine Europske lige," kazao je Krznar

Nakon 'navijačke najave' spektakularnog susreta Dinama i varšavske Legije, u Zagrebu je mirno. Kao zatišje pred buru, a ta bura je za hrvatskog prvaka utakmica 3. pretkola Lige prvaka u kojoj na domaćem terenu čeka Poljake. Utakmica je to ujedno čiji će rezultat nakon uzvrata odrediti i je li Dinamo ostvario svoj zacrtani cilj.

"Ispred nas je zahtjevna utakmica, možda i najvažnija u ovom dijelu kvalifikacija. To je utakmica koja nas, ako sve bude uredu, vodi u play-off i time bi ispunili naš osnovni cilj, ulazak u skupine Europske lige," kazao je Krznar.

Dinamov strateg je istaknuo kako je Legija kombinatorna momčad koja voli posjed lopte i nadmetanje.

"Legija je kombinatorna momčad koja voli posjed lopte i voli nadmetanje. U napadačkom dijelu su iznimno opasni, s dva beka visoko postavljena. Taj napadački dio je bolji dio Legije," dodao je.

Plavi  su u zadnjem ligaškom kolu odigrali 3:3 protiv Rijeke koja igra u sličnoj formaciji kao i poljski sastav.

"Legija igra u sličnoj fomaciji kao Rijeka i bila je to prilika da se adaptiramo na Legiju kroz Rijeku, Što se tiče napada možemo biti zadovoljni, no bilo je tu i individualnih grešaka koje su nas koštale boljeg rezultata. Međutim, s fazom napada, s posjedom lopte, s progresijom možemo biti zadovoljni. Naravno, protiv Legije će biti drugačija utakmica."

Utakmicu možete pratiti izravno na programu na programu HNTV-a.

>>> Pogledajte: Bračni par Sinković o životu, karijeri, uspjesima...

Komentara 3

UP
u prolazu
17:25 04.08.2021.

Ajmo Legija na pobedu 💪🇵🇱🇷🇸

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije