Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJSKA LIGA

Evo gdje gledati Bjeličin Osijek protiv Pogona u Europi

Osijek i Šibenik susreli se u 1. kolu Prve HNL
Dubravka Petric/PIXSELL
20.07.2021.
u 19:10

Iz NK Osijeka napominju kako je UEFA donijela odluku da neće biti gostujućih navijača na utakmicama tijekom cijele ove sezone

Hrvatski viceprvak Osijek, koji u četvrtak u 2. pretkolu gostuje kod poljskog Pogona iz Szczecina u Konferencijskoj ligi, objavio je u utorak da će njegovi navijači i ljubitelji nogometa moći pratiti izravni prijenos utakmice u programu Hrvatske nogometne televizije (HNTV).

 Utakmica u Poljskoj počinje u 21 sat na stadionu Floriana Krygiera u Szczecinu, a nogometaši Osijeka će u srijedu u 9.30 sati iz zračne luke Osijek poletjeti prema Poljskoj. Osječani će trening u srijedu na stadionu Floriana Krygiera održati u 19 sati. 

 Iz NK Osijeka napominju kako je UEFA donijela odluku da neće biti gostujućih navijača na utakmicama tijekom cijele ove sezone.

 Uzvratna utakmica protiv Pogona iz Szczecina na rasporedu je 29. srpnja u Osijeku. U slučaju prolaska, Osijek u sljedećem pretkolu ide na boljeg iz susreta između sofijskog CSKA-a i latvijske Liepaje.

POGLEDAJTE VIDEO: Škoro dao ostavku!

Komentara 2

VK
vječni krojf
21:50 23.07.2021.

Nastavili ste tamo gdje ste stali prošle sezone.Bjelica,i opet Bjelica,pa Bjelićin Osijek.Neznam dali je baš sve u Osijeku Bjeličino. Brate pretjerujete sa tim likom.

ZA
zagi101
01:15 21.07.2021.

nit me zanima nit bum gledal kak i osijekove navijače ne zanima dinamo, ajd bok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije