Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE LUKA

Everton želi Kranjčara na posudbu

'Tottenham Hotspur's Niko Kranjcar (L) challenges Charlton Athletic's Matt Fry during their FA Cup soccer match at White Hart Lane in London January 9, 2011.    REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags:
Reuters/PIXSELL
14.08.2011.
u 12:17

Menadžer Spursa navodno je sve odlučniji da Luku pusti u Chelsea za 35 milijuna funti jer je nezadovoljan, no Levy i dalje odbija tu opciju.

Hrvatske nogometaše u Tottenhamu engleski mediji i dalje 'seljakaju' po Otoku pa je po novome Niko Kranjčar na meti Evertona. Mirror piše kako bi ga htjeli dovesti do kraja ljetnog prijelaznog roka (31. kolovoza) na jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa ugovora na kraju sezone. Momčad s Godissona ovo se ljeto nije pojačala nijednim igračem, a vremena je sve manje.

No, sve to ovisi o sudbini Luke Modrića jer ako on ode, Redknappu će trebati Kranjčareve usluge.

U tekstu stoji i kako je menadžer Spursa sve odlučniji da Luku pusti u Chelsea za 35 milijuna funti jer je nezadovoljan, no predsjednik Levy i dalje ne želi ni čut za takav scenarij. Pojačanja (Rossija, Llorentea ili Adebayora) planira kupiti prodajom Croucha i Palaciosa u Stoke City.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije