Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFALNI REZULTATI

Everton otpustio trenera Marca Silvu

Everton - Arsenal
Foto: Reuters/PIXSELL
06.12.2019.
u 09:49

Kao jedan od potencijalnih kandidata za klupu Evertona spominje se David Moyes, koji je 11 godina vodio "toffeese" (2002-2013).

Vodstvo Evertona u četvrtak je otpustilo portugalskog trenera Marca Silvu (42), a momčad će privremeno voditi Duncan Ferguson. 

Silva, koji je u Everton stigao prije 18 mjeseci, dobio je otkaz samo dan nakon prvenstvenog poraza od Liverpoola (2-5). 

Bila je to kap koja je prelila čašu, jer Everton, unatoč brojnim pojačanjima, ove sezone igra katastrofalno i nalazi se u zoni ispadanja, na 18. mjestu. U 15 kola Premier lige momčad s Goodison Parka upisala je samo četiri pobjede, te je osvojila tek 14 bodova.

Kao jedan od potencijalnih kandidata za klupu Evertona spominje se David Moyes, koji je 11 godina vodio "toffeese" (2002-2013).
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije