Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lov na antu

Everton i Borussia (D) u utrci za Ćorićem, ponudit će pet milijuna eura

Ante Ćorić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
02.03.2015.
u 15:50

Skauti Evertona pratili su Ćorića na pripremama u Španjolskoj, a treneru Martinezu pribavili su i rezultate Antinih testiranja.

Prema informacijama s Otoka, Everton je pripremio inicijalnu ponudu za Dinamova dragulja, 17-godišnjega Antu Ćorića. Od posrednika u mogućem poslu saznajemo kako su skauti Evertona pratili Ćorića na pripremama u Španjolskoj, čak su treneru Martinezu pribavili i rezultate Antinih testiranja, u kojima je bio – besprijekoran.

Everton će se stoga ovoga proljeća obratiti Dinamu s ponudom od najmanje pet milijuna eura i time otvoriti sezonu lova na plavoga maestra. Engleski klubovi vape za takvim profilom igrača, playmakerom brazilske tehnike, a Španjolac Martinez smatra da će Ante, velemajstor rolanja i lažnjaka, ali i iznimnih fizičkih kapaciteta, u njegovim rukama najbrže sazreti i postati graditelj igre toffeesa.

Istodobno, u utrci je i Borussia Dortmund, čiji izaslanici poručuju Ćoriću: dođi u Dortmund i kod Kloppa ćeš za pola godine biti nezamjenjiv. Naravno, nešto će se ovdje pitati Dinamo, s kojim Ćorićeva obitelj njeguje izuzetno fer odnos.

Otac, koji vodi Antinu karijeru i nakon njegova ulaska u punoljetnost (14. travnja) može sam odlučiti u sinovoj budućnosti, smatra da, ako uopće dođe do razgovora o transferu, rastanak mora biti gospodski.

>> Ademi: Najdraže pobjede su mi protiv Hajduka i Villarreala

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije