Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U SPLITU

Huligani napali navijače Evertona, jedan Englez zadobio ozljede!

Foto: Reuters/Pixsell
24.08.2017.
u 14:00

Napadači su pobjegli i u tijeku je potraga za njima

Skupina nepoznatih muškaraca napala je danas grupu navijača iz Engleske na križanju ulica Domovinskog rata i Hrvatske mornarice u Splitu.

Englezi su pobjegli u obližnju banku, a osoblje je odmah aktiviralo alarm. U blizini je bio policajac koji je odmah pozvao kolege iz interventne postrojbe.

1/7

Slobodna Dalmacija piše da je jedan od napadnutih Engleza zadobio lakše tjelesne ozljede. Napadači su pobjegli i u tijeku je potraga za njima.

Komentara 36

JU
juma
14:15 24.08.2017.

Koji jazavci. Sve dok i mediji i pravosudje tetose osudjeni smo uvijek iznova citati ovakve clanke. Napadaju normalne navijace, koji su dosli tu pogledati utakmicu, razgledati grad, proveseliti se i potrositi novce? Samo nas prezentiraju kao najcrnju zabit i divljinuu u kojoj vrijedi samo zakon sile.

MA
Majur
14:36 24.08.2017.

Za par minuta će udruga izdati priopćenje :"navijači Evertona su prvi provocirali"....

DU
Deleted user
14:16 24.08.2017.

Napadaci nisu pobigli nego osli gasit pozar :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije