Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajna izvedba

Eurosport: Zaboravite Neymara, Nishimura je brazilski junak!

Brazil - Hrvatska
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
13.06.2014.
u 08:52

"Neymar je laktom udario Modrića, drugi suci za to bi mu dali crveni karton. A jedanaesterac? To je bila čista simulacija, a umjesto da Fred dobije žuti karton, dobio ga je Lovren"

Iako je u jučerašnjoj utakmici Neymar postigao dva pogotka, "junak" je dana o kojem se priča u cijelom svijetu Yuichi Nishimura. Japanski sudac toliko je natezao za domaćina da nitko objektivan nije mogao ostati ravnodušan.

"Neymar je postigao pogodak u svakom poluvremenu, drugi je bio iz jedanaesterca u 71. minuti, ali to se ne bi dogodilo da nije bilo doprinosa očajnog Nishimure. Najbolji azijski sudac iz 2012. izabrao je najveću utakmicu u karijeri da bi je okaljao stravičnom izvedbom. Jako dobro napravljeno", piše u komentaru na  Eurosportu pod zazivom "Zaboravite Neymara, brazilski junak je Nishimura".

Eurosport piše kako je japanski sudac trebao isključiti Neymara, a da jedanaesterac nije postojao.

"Neymar je laktom udario Modrića, drugi suci za to bi mu dali crveni karton. A jedanaesterac? To je bila čista simulacija, a umjesto da Fred dobije žuti karton, dobio ga je Lovren. Bila je to domaćinska odluka. A da zaokruži svoju očajnu predstavu, Nishimura je pred kraj susreta poništio regularan pogodak Hrvatske, smatrao je da je Olić napravio prekršaj nad Juliom Cesarom, a to je bila grozna odluka."

Autor članka zaključuje kako je sudac pomogao Brazilu da dođe do pobjede i da se na taj način stišaju prosvjednici, ali nisu u tome uspjeli jer su se prosvjedi nastavili i nakon utakmice.

>>Samo se možemo nadati da FIFA Japancu više neće dati suditi na SP

>>Poštovanje nismo dobili od Japanca, ali smo ga zaradili kod Brazilaca

Komentara 16

CE
cenzura
09:37 13.06.2014.

Ovog Nishimuru kao da je delegirao Jovanović!!!

TO
tomzag
09:07 13.06.2014.

Mene čudi da iz one kugle na otvaranju nisu izletjeli, umjesto J.Lopez, Nishimura i Blatter.

GI
gismund
09:13 13.06.2014.

to je kad smo mala zemlja pa nas krade tko želi! možete li zamisliti da bi to napravili jednoj Njemačkoj da je umjesto nas igrala ovu utakmicu? naravno da ne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije