Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PRVENSTVO

Srbija prejaka za hrvatske košarkašice, Britanke su nam šansa

Košarkašice (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
13.06.2015.
u 23:30

Protivnice su pobijedile 89:72

Košarkašice Hrvatske očekivano su upisale poraz u trećem kolu igranja po skupinama na europskom prvenstvu koje se igra u Mađarskoj i Rumunjskoj. U oslabljenom sastavu, bez ozlijeđenih Lelas, Režan, Ivezić, Mišure i Todorić, izabranice Braslava Turića izgubile su od Srbije sa 72:89 (20:19, 20:25, 17:26, 15:19).

Odlično smo igrali prvih 25 minuta, držali smo egal, a onda smo promašili nekoliko zicera, Srpkinje su nas izkontrirale i povele sa desetak razlike. Kada sam vidio da ih više ne možemo stići ubacio sam u igru igračice s klupe – rekao je izbornik Turić.

Najefikasnije kod nas bile su Borović (17 koševa), Mazić (16), Ciglar (11) i Begić (9), a kod Srpkinja Milovanović (18) i Jovanović (10). Prolazak u drugi krug tražit ćemo u ponedjeljak u susretu protiv Velike Britanije koja je jučer izgubila od Latvije (58:67).

- Naša prednost je što ćemo imati dan odmora, a Velika Britanija igra danas i utakmica s nama bit će im treća u nizu. Gledali smo ih protiv Rusije i Latvije. Ne vjerumjem da ćemo ih ići gledati danas jer nam je dvorana od hotela udaljena 28 kilometara. A i nemamo svoj autobus pa da odemo samo na tu utakmicu i vratimo se u hotel. Da idemo službenim autobusom onda bi morali ostati u dvorani cijeli dan – zaključio je Turić.

>> Hrvatske košarkašice se oporavile od poraza i svladale Letonke

Komentara 15

Avatar ciciban
ciciban
01:33 14.06.2015.

Srbija bre treba da naplacuje za ove lekcije!

Avatar balkanskispijun
balkanskispijun
10:18 14.06.2015.

Није само кошарка у чему смо прејаки за вас, ето нас и у полуфиналу у фудбалу за млађе категорије.. О људској слободи да не пишемо.. Ћирилица, писмо са којим сте се и сами користили све до средине 17. века, данас је потпуно забрањено код вас.. Сада сте на испиту...

GL
Glorfindel
00:19 14.06.2015.

s obzirom na sve nevolje dobro je... nema predaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije