Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SJEVER ŽIVI'

Europske utakmice ponovno s BBB na tribini - najavili su povratak!

BBB
Marko Lukunić/PIXSELL
03.11.2014.
u 15:28

- Prazne sjedalice i slijeganje ramenima neće promijeniti ništa nabolje, ništa nam neće s neba pasti u krilo - stoji u priopćenju.

Navijačka skupina Bad Blue Boys potpuno se aktivirala nakon one pucnjave koju se opisalo kao "sukob frakcija" pa osim što su "preuzeli" sjevernu tribinu najavljuju i povratak na europske utakmice već protiv RB Salzburga u četvrtom kolu Europske lige!

- Bez obzira na sve probleme, moramo kao prava Dinamova vojska biti uz svoj klub sad kada je najteže. Ovo je naša prva domaća europska utakmica nakon dugo vremena, stadion godinama čak i na europskim utakmicama zjapi prazan, a iako je to pokazatelj što istok i zapad misle o trenutnom vodstvu kluba i putu kojim klub ide, mi smo izostajali ipak iz drugih, opravdanih razloga - stoji u priopćenju te se nastavlja:

- Sada je došlo vrijeme da svojim prisustvom damo do znanja svima da Sjever živi i da je uz svoj klub. Prazne sjedalice i slijeganje ramenima neće promijeniti ništa nabolje, ništa nam neće s neba pasti u krilo i za svoj klub moramo svi zajedno podmetnuti leđa onda kada treba. Svi neka što prije kupe ulaznicu za sjever, cijena je 50 kuna, a može ih se kupiti svaki dan od 10 do 19 sati na prodajnim mjestima ispod zapadne tribine.

Najavili su okupljanje u parku Ružmarinka od 17:30 sati u četvrtak 6. studenog.

>> BBB-i detaljno objasnili zašto je Mamić odgovoran: 'Upozorili smo ga da će doći do ovoga'

Komentara 37

DU
Duck7
15:58 03.11.2014.

navijanje za klub tijekom 90 minuta to je jedino ispravno, Dinamo iznad svega!

ED
europski dinamo
16:00 03.11.2014.

Dinamov stadion NE ZJAPI prazan u euro utakmicama nego Dinamo igra pred skromnih 10 000 kao protiv Alborga i Astre. Cemu takva potreba umanjivati nesto kaj je ionako skromno?

ST
Stojko
17:09 03.11.2014.

Od kada je bojkota BBB-a Dinamo nije platio niti jednu kaznu te nije bilo niti jednog incidenta. Bojim sa da sada Dinamo leti iz Europe zbog rasističkog vrijeđanja, bacanja baklji itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije