Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Europske doprvakinje prejake za Hrvatsku

Hrvatska - Danska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
25.10.2017.
u 07:00

Najbolja je bila gostujuća kapetanica, Pernille Harder koja je postigla prva dva pogotka.

Nogometašice Hrvatske u susretu skupine 4 europskih kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2019. u Francuskoj, izgubile su u Zaprešiću od Danske, europskih doprvakinja s 0:4.

Gošće su dva pogotka postigle u sudačkoj nadoknadi. Najbolja je bila gostujuća kapetanica, Pernille Harder koja je postigla prva dva pogotka.

U drugoj utakmici Švedska je pobijedila Mađarsku s 5:0. Sljedeću utakmicu Hrvatska igra 5. travnja kada će ugostiti Ukrajinu.

Poredak: Danska 6, Švedska 6, Hrvatska 2, Mađarska 1, Ukrajina 1. 

Hrvatska - Danska
1/18

Komentara 2

MA
Marvin
13:42 25.10.2017.

Dokaz kako se poslu koji obavljas prilazi i u kojoj mjeri ga mozes izvrsiti , volimo reci na zapadu takva i takva zarada a nitko ne voli o tome govoriti koliko moras za to da das , kad cemo izjednaciti radne navike s onima na zapadu , nevidim razloga da se ne zaradi dobro .

MA
Marvin
14:31 26.10.2017.

Kak smrdi kad se spomene rad .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije