Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvučeni parovi

Europska liga: Evo koga su izvukli Hajduk, Rijeka i Lokomotiva!

Lokomotiva - Hajduk (1)
Sanjin Strukic/PIXSELL
24.06.2013.
u 14:47

Hajduk će igrati jednu utakmicu bez publike zbog navijačkih nereda i ponovljenih bakljada

Nogometaši Hajduka, Rijeke i Lokomotive doznali su protivnike u drugom pretkolu Europske lige. Splićani i Riječani bili su nositelji, dok su lokosi imali status nenositelja. Hajduk će u drugom pretkolu igrati protiv pobjednika susreta između makedonskog Turnova i litavske Suduve, dok će Rijeka igrati protiv boljeg iz dvoboja između velškog Prestatyn Towna i letonijskog SK Liepājas Metalurgsa.

Lokomotiva će u svom premijernom nastupu u Europi igrati protiv pobjednika susreta FK Kruoja (LIT) – FC Dinamo Minsk (BLR).

Tijek ždrijeba

>>14.40 Hajduk će igrati protiv pobjednika susreta FK Turnovo (MKD) v FK Sūduva (LIT) , Rijeka protiv pobjednika susreta Prestatyn Town FC (WAL) v SK Liepājas Metalurgs (LET), a Lokomotiva protiv pobjednika FK Kruoja (LIT) v FC Dinamo Minsk (BLR)

>>14.30 Počeo je ždrijeb drugog pretkola Europske lige

Najava ždrijeba

Nakon što je Dinamo doznao da će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv Fola Escha, i ostali hrvatski predstavnici doznat će svoje protivnike u Europi.

Hajduk i Rijeka nositelji su u drugom pretkolu Europske lige, dok Lokomotiva nije. Zanimljivo, lokosi bi u svom premijernom nastupu u Europi mogli izvući i Crvenu zvezdu.

Hajduk bi mogao biti nositelj i u trećem pretkolu, ali će mu trebati malo sreće. Splićani su trenutačno drugi ispod crte, a povlašteni status u ždrijebu imat će ako dva od tri kluba koji imaju veći koeficijent od njih, a koji u natjecanje kreću u prvom pretkolu (Rosenborg, Žilina, Levski Sofia) zapnu već na prvoj prepreci.

Hajduk će igrati jednu utakmicu bez publike zbog zbog navijačkih nereda i ponovljenih bakljada.

>>Dinamo izvukao luksemburški Fola Esch u drugom pretkolu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije