Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Etto: Sammir je sad strašno moćan

Etto
Zoran Grizelj
09.07.2010.
u 14:05

Sad smo kod Zajeca sve radili drukčije, agresivniji smo i napravit ćemo ove sezone nešto, vidjet ćete. I ja sam onaj stari, probojni Etto.

Sjajno je raspoložen Etto, igrač Dinama, neobično optimističan. Da, dobre je volje sve dok mu ne spomenete Brazil.

- Nemojmo ni o Argentini, i ona je svoje pokazala. Rekao sam da će Španjolska otići daleko i još je unutra. A od Brazila nisam puno ni očekivao, mislio sam da će bar malo dalje otići - veli Etto.

Pa, tko je kriv?

- Dunga i nitko drugi. Pa Melo je godinu dana najgori igrač u Italiji, a njemu igra. Kaka očito ne uživa u Realu, a druge ofenzivne vezne nije poveo. Sve defenzivni igrači, a Brazil ne zna tako igrati. Ne znam tko će biti novi izbornik, Scolari je rekao da neće, možda Leonardo ne bi bio loš - pričao je o Brazilu Dinamov igrač na odličnom hrvatskom.

- Već sam pet godina ovdje, kad se sjetim dana kad sam došao, mislio sam da nikad neću naučiti jezik. A danas ga govorim, portugalski sam skoro zaboravio. I ponosan sam na hrvatski, ovdje se osjećam super, Hrvatska mi je domovina.

U njoj odgaja i sina Joakima.

- Nisam nikog vidio da toliko voli loptu kao on. Dovedete ga u trgovinu i sve je u redu dok ne vidi loptu, taj je 24 sata s loptom.

Etto je odlično raspoložen jer je očito i spreman za novu sezonu.

- Ove sezone bit ću onaj stari Etto, radili smo na treninzima na mojim probojima, igrat će se i po mojoj strani. Uopće, ozračje je u momčadi je sjajno, mislim da ćemo ove sezone napraviti nešto. Super smo radili, drukčije nego prije. Treninzi su bili duži, više smo trčali i fizički smo odlično spremni. Trener Zajec traži agresivnu igru, pokazat ćemo to našim navijačima protiv Kopra. Sammir je odličan, baš je moćan, može proći dva, tri igrača, vraća se pomoći obrani, bit ovo njegova sezona - ocijenio je Etto.

Svi očekuju da će plavi proći tu prepreku.

- Igrali smo s njima, već nam je i trener pričao o njima. Ma, samo mi moramo biti na pravoj razini i sigurno ćemo proći, vidjet ćete - pričao je Etto.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:41 09.07.2010.

Moćnih 50 cm3!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije