Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI NOGOMET

Eto'o zabio prvijenac u pobjedi nad Čopovim Cagliarijem, PSG preuzeo vrh u Francuskoj

Samuel Eto'o
Foto: Reuters (Ilustracija)
07.03.2015.
u 22:21

Sampdoria je trenutno šesta momčad sa 39 bodova, dok je Cagliari u opasnoj zoni. Čopov klub je na 18. mjestu sa 20 bodova.

Sampdoria je u 26. kolu talijanskog nogometnog prvenstva kod kuće svladala Cagliari s 2:0.

Domaćine je u vodstvo doveo De Silvestri u 33. minuti, a konačni rezultat postavio je Eto'o u 72. Kamerunskom napadaču to je bio prvi pogodak za novi klub. Duje Čop kod Cagliarija nije ulazio u igru.

Sampdoria je trenutno šesta momčad sa 39 bodova, dok je Cagliari u opasnoj zoni. Čopov klub je na 18. mjestu sa 20 bodova.

Monaco slavio, PSG preuzeo vrh

Monaco našeg Danijela Subašića je u 28. kolu francuskog prvenstva s 3:1 slavio na gostovanju kod Eviana. Subašić je branio čitavu utakmicu i primio gol u 78. minuti kod rezultata 3:0.

PSG je s uvjerljivih 4:1 svladao Lens, a pogotke za Parižane zabili su Luiz (44.), Ibrahimović (60. 11m), Matuidi (80.) i Pastore (83.). Strijelac za goste bio je Touzghar u 68. minuti.

PSG je ovom pobjedom došao do 56 bodova i preskočio do danas vodeći Lyon koji ih ima 54 i utakmicu manje.

>> Darijo Srna donio bod Šahtaru, pogledajte njegov treći pogodak u prvenstvu

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
23:25 07.03.2015.

Čop prevara svjetskih razmjera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije