Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOV U MUTNOM

Eto’o nije želio platiti kaznu za parkiranje iako zarađuje milijune

'EXCLUSIVE ALL-ROUND PICTURES - WORLD RIGHTS: EXCEPT ITALY, USA, GERMANY,AUSTRIA, SWITZERLAND, FRANCE, SPAIN AND PORTUGAL  Samuel Eto\'o pleads with a police woman not to fine him for a traffic violat
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
27.02.2011.
u 16:35

Još jednom se pokazala bahatost bogatih nogometaša, Eto’o zarađuje milijune, a krši i taj najbenigniji zakon. Ne znamo je li policajka ostala dosljedna.

Samuel Eto’o, proslavljeni kamerunski nogometaš, danas napadač Intera našao se u nezgodnoj situaciji. Vjerojatno je nešto hitno morao obaviti, pa je svoj džip ostavio na mjestu gdje nije smio na jednoj od milanskih ulica.

Kada se pojavila talijanska policajaka odlučila mu je naplatiti kaznu od 280 kuna za nepropisno parkiranje.

Još jednom se pokazala bahatost bogatih nogometaša, Eto’o zarađuje milijune, a krši i taj najbenigniji zakon. Ne znamo je li policajka ostala dosljedna. (if)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije