Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač Kameruna

Eto'o: Ne bojimo se ni Hrvatske ni Brazila!

Samuel Eto'o
Foto: DPA/PIXSELL
16.05.2014.
u 12:38

Čelnici nogometnih organizacija nas uopće ne cijene, misle da smo mi na tim prvenstvima samo radi showa. A pogledajte glavne europske klubove, u svakom od njih igra neki Afrikanac

Samuel Eto'o bit će glavna uzdanica Kameruna na Svjetskom prvenstvu. Prijetit će i našim braničima, protiv kojih će igrati drugu utakmicu u skupini. No, napadač Chelseaja kaže da je njegova reprezentacija spremna na utakmice protiv Meksika, Hrvatske i Brazila.

- Ne bojimo se nikoga, da se bojim, ne bih postao nogometaš! Imamo tešku skupinu, ali možemo proći dalje. Naravno, uvijek moraš respektirati protivnika, bit će to borba 11 protiv 11. Bit će najteže s Brazilom, ali sjećam se da smo pobijedili Brazil na Kupu konfederacija kada sam ja postigao sjajan gol u 88. minuti, rekao je Eto'o.

Može li neka afrička zemlja napraviti dobar rezultat?

- Nadam se! Čelnici nogometnih organizacija nas uopće ne cijene, misle da smo mi na tim prvenstvima samo radi showa. A pogledajte glavne europske klubove, u svakom od njih igra neki Afrikanac. Koliko je Yaya Toure zabio golova ove sezone za Manchester City? Da je Messi to napravio, danima bi se pričalo o tome. Afrikanci se moraju boriti i napraviti što bolji rezultat. Zašto ne bismo otišli do kraja? Ljudi će reći da sam lud, ali zbog čega bih išao u Brazil ako ne vjerujem u to? Sigurno ne idem tamo na godišnji odmor.

>>Samuel Eto'o: Mourinho je budala, ne vjerujte mu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije