Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inter u finalu lige prvaka

Eto'o: Činilo se da utakmica nikada neće završiti

Eto\'o
Reuters
29.04.2010.
u 09:55

Samuel Eto'o lani je osvojio Ligu prvaka s Barcelonom, a u srijedu se približio novom naslovu, ali ovaj put s novim klubom Interom koji je u polufinalu izbacio upravo Katalonce.

Talijanski je prvak nakon pobjede (3:1) u prvoj utakmici obranio svoju prednost na Camp Nouu izgubivši sa 1:0.

Kamerunski nogometaš odao je priznanje treneru Intera Joseu Mourinhu kojeg smatra najzaslužnijim za izbacivanje europskog prvaka.

- Bila je to vrlo teška utakmica, izgledalo je kao da nikada neće završiti. Ali pobijediti momčad poput Barcelone doista je prekrasno. Moramo odati priznanje Mourinhu za izbacivanje najjače momčadi svijeta. No, moram vas podsjetiti da najjače momčadi ipak ne pobjeđuju uvijek u dvjema utakmicama - kazao je Eto'o.

- Sada ćemo se malo odmoriti, ali spremni smo za finale.

Inter će se za trofej Lige prvaka boriti protiv Bayerna 22. svibnja na madridskom Santiago Bernabeuu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije