Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCELONA

Eto'o: Bez momčadi sam nitko i ništa

samuel-txt.jpg
import
27.10.2008.
u 13:24

Barcelonin kamerunski napadač Samuel Eto'o drži vrh ljestvice najboljih strijelaca španjolskog nogometnog prvenstva. Ipak, tvrdi da to ne bi mogao postići bez pomoći suigrača...

Valencijin David Villa postigao je devet pogodaka u osam utakmica Primere, jednako toliko na svom kontu ima Eto'o, koji je u posljednjem kolu s tri gola napunio mrežu Almerije u 5-0 pobjedi.

- Bez momčadi sam nitko i ništa, to je ono što bi trebalo naglasiti, ne moja tri pogotka. Ne zabijam pogotke da bih bio najbolji strijelac, već ih postižem kako bih olakšao suigračima. Važnije od mojih pogodaka je to da je momčad motivirana. Ne pritišćem samo ja zadnju suparničku liniju, to radi cijeli sastav - tvrdi Kamerunac.

Inače Eto'o, kojem nije mnogo nedostajalo da prije početka napusti klub, smatra da cijela momčad ima mjesta za napredak. Barcelona je trenutačno druga na ljestvici španjolskog nogometnog prvenstva, s bodom zaostatka za vodećom Valencijom.

- Cilj mi nije biti jednako dobar kao lani, već bolji. Svi bismo tako trebali razmišljati. Unaprijediti se jedini je način da zadržiš svoje mjesto u Barceloninoj momčadi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije