Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA hsv?

Espanyol želi Van Nistelrooyja

Ruud van Nistelrooy
Reuters
19.05.2010.
u 13:49

Sport, sportski dnevnik sa sjedištem u Barceloni, tvrdi da će vodstvo španjolskog nogometnog prvoligaša Espanyola "učiniti sve potrebno" da tijekom ljetnih mjeseci iz Hamburga dovede nizozemskog napadača Ruuda van Nistelrooya.

Navodno je Van Nistelrooy prva želja trenera Mauricija Pochettina koji se nada iskoristiti činjenicu da HSV nije izborio plasman u europska natjecanja za sljedeću sezonu, što bi klub moglo natjerati na rasprodaju skupljih nogometaša.

Nizozemac, koji je u Hamburg stigao u siječnju, to i jest pa bi klub, navodi se, mogao i napustiti prije isteka ugovora (30. lipnja 2011.).

U 11 bundesligaških utakmica Van Nistelrooy je postigao pet golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije