Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škot u ofenzivi

Eskalirao rat između sir Alexa i manchesterskih novinara

'Manchester United\'s coach Sir Alex Ferguson (R) gestures as he reacts during their UEFA Champions League football match FC Otelul Galati at the National Arena stadium in Bucharest on October 18, 201
'DANIEL MIHAILESCU'
06.10.2012.
u 13:54

Dobar broj lokalnih novinara dobio je zabranu pisanja o zdravstvenom stanju igrača Manchester Uniteda.

Otočni mediji javljaju kako je rat između sir Alexa Fergusona i lokalnih manchesterskih medija eskalirao! Iskusni strateg, kojemu suradnja s medijima nikad nije bila na vrhu liste prioriteta niti stvari koje voli, bijesan je na novinare koji prate Manchester United i dijeli im zabrane šakom i kapom. Tako je već dobar dio njih dobio veto na pisanje tekstova o ozljedama igrača crvenih vragova iako su njihovi dosadašnji izvještaji bili korektni.

Fergie je otišao tako daleko da je jednoga od novinara optužio za poraz od Evertona jer su njegovi protivnici unaprijed znali kako Rio Ferdinand neće igrati zbog ozljede.

Manchesterski novinari zamolili su Englesko udruženje novinara koji prate nogomet da posreduje u ovom sukobu i riješi ga.

Komentara 2

JA
JackRussell
23:52 06.10.2012.

A da slučajno Mamić zabrani davanje izjava dinamovim nogometašima, naši bi se novinari ustali i pjevali o "navijačima koji žive od izjava igrača"...

DO
donjuan
11:38 07.10.2012.

nasi bi novinari ucas od sir alexa napravili jocu amsterdaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije