Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
7. KOLO LIGE ZA PRVAKA

Erjavec pobijedio šefa Joku, Cedevita 'pomela' Zabok

Krunoslav Simon
Goran Stanzl
20.04.2011.
u 20:54

Odigrane su i posljednje dvije utakmice sedmog kola košarkaške Lige za prvaka.

Mladen Erjavec, pomoćni trener reprezentacije, pobijedio je svog reprezentativnog šefa, izbornika Vrankovića (89:78), na Ciboninu kormilu. Ruku na srce, Eri ima jaču momčad (Zagreb), pa je to bilo i očekivano.

Joke je opet počeo utakmicu s najvišim razigravačem u Europi (Zubčić, 5 asistencija), no taj zanimljivi eksperiment još ne donosi prevagu. Jedini Cibonin razigravač (Vragović) nije upisao nijednu asisteciju, ali je bio najbolji strijelac (20 koševa). Bogdanović je pokazao najviše (19 koševa, 7 skokova), Lalić je popravio dojam (11 koševa), no sve to nije bilo dovoljno.

Zagrebaše su predvodili Mašić i Žorić (po 16 koševa), Simon je odigrao svoju rolu (18), a hitronogi Renfroe (15) zapaženu dionicu. Njihov trener koristio je samo sedam igrača:

– Cibona je igrala agresivno i dobro pa nisam htio razbijati ritam. NLB ligu završili smo s padom forme, poraz od Cedevite osvijestio nas je i sada smo opet u uzlaznoj putanji – objasnio je Eri.

Njegova kolegu Joku zabrinjava skok i tajming napada te slaba forma Radoševića:

– Neke smo stvari popravili, no one se kroz poraze ne vide. Čekaju nas dvoboji s Borikom, Zadrom i Cedevitom, od njih smo izgubili i svima želimo uzvratiti.

Cedevita je protutnjila Zabokom (100:64) i bez Drapera, Baždarića i Edwardsa i ozlijeđenog Vukušića pa je i dalje bez poraza.

Poredak: Cedevita 7-0, Zagreb 6-1, Zadar 5-2, Split 3-4, Borik 3-4, Cibona 2-5, Alkar 2-5, Zabok 0-7.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije